< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TERCİH LİSTELERİNİ ATIN ARTIK (6. sayfa)

-
-
lokman hekimin gelme ihtimali medipolden daha zor hocam, kontenjanı 15'ten 8'e düştü ama dediğin gibi hayırlısı olsun her türlü çok iyi bir doktor olacaksın
-
hayırlısı hocam sen de aynı şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2013 yılında tercih yapmış birisi olarak bu konuya sırf meraktan girdim. Bunu görünce yazmadan geçemeyeceğim. Lisans döneminden epey uzaklaştığım için üniversite bölümlerinin son sıralama durumlarını bilmiyorum ancak olur da ilk 3 tercihiniz gelmezse doğa bilimleri ve matematiğe olabilecek en uzak mühendislik olan endüstri mühendisliğini tutturuyor olacaksanız. İlk 3'e sırasıyla matematik, fizik ve kimya yazdıktan sonra ilginç bir tercih olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Howard_12 -- 9 Ağustos 2023; 12:7:41 > -
Banlıydık dün yazamadık bu eleman yüksek ihtimal kendi yazdığı bölüm dışında her şeyi övdü gibi geliyor bana kendi girme olasılığını arttırmak için de hayırlısı bakalım ses de gelmiyor kendisinden
İlk 3 garanti hocam ancak sahada çalışan mühendis olmaya merakım olmadığı için endüstri yazdım.(idari pozisyonlar daha iyi olur benim için.) Teşekkür ederim yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koç chem yazdı %90
Veya ctf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 9 Ağustos 2023; 12:59:1 >
-
Selçuk hayırlı olsun
Biz yolumuzdan dönmeyiz
selçuk ho, selçuk lobisi çok büyük
-
-
itü kktc %50 burslu hayırlı olsun hocam
-
%100 gelmez mi be abi
-
-
böhhöhöyt haceti neden selçuğun altına yazdın
Dava adamı rolüne girme daha tercih listeni atamıyorsun
utanıyom
Özelden atsana vallahi çok merak ediyorum. Yemin ederim kimseye söylemeyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X