Şimdi Ara

Tercih ile Alakalı sorum (>>CİDDi<<)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum sınav stresi bitti şimdide tercih stresi başladı. Lys'de ilk 160.000 bekliyorum tabi Allah'ın izniyle.

Sorum şu olacak ben Bilgisayar(Veya Yazılım) Mühendisligi yada E.E Mühendisligi istiyorum. Ben istanbulda yaşayan birisiyim ve İstanbulda devlet kazanma olasılığım "0" bundan dolayı şehir dışında bir devlet üniversitesi okumak istiyorum. Ailem ise burda %50 burslu okumamı tavsiye ediyor. Bakın ben özel lisede okumuş bir kişiyim ve artık aileme yük olmak istemiyorum. Ha tabi ailemin durumu az çok iyidir fakat artık yeter. Kafam karma karışık yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up :(

• Son kez up ?

• 160 bin ile anadolu da iyi bir üniversite bulamazsın hocam bu bölümler için bence ya ailene uy burslu oku ya da tekrar hazırlan
  • Bence bi sene daha hazırlan hocam 4 sene ailene para ödetmektense 1 sene çalışıp parasız okumak daha iyidir bence

• Anildoganci kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi üniversite çabam yok zaten. Dumlupınar olsun, Cumhuriyet olsun, Harran olsun, Karabük olsun, Bülent ecevit olsun yeter bana...

Öyle yani...

• Hocam iyi üniversite çabam yok zaten. Dumlupınar olsun, Cumhuriyet olsun, Harran olsun, Karabük olsun, Bülent ecevit olsun yeter bana...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hebun21 kullanıcısına yanıt
    tabi biraz da isteğe bağlı o zaman sen bilirsin hocam yolun açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebun21

Hocam iyi üniversite çabam yok zaten. Dumlupınar olsun, Cumhuriyet olsun, Harran olsun, Karabük olsun, Bülent ecevit olsun yeter bana...

iyi üniversitede %50 burslu okursan uzun vadede ailene çok daha az yük olursun , hatta destek verirsin
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    Anladım...

• Kesinlikle özele git. Devlette artık sürünme. Benim imkanım olsa bende özele giderim. Sıralamam senden iyi saçma sapan illerde yer arıyorum.istanbulda imkanın varsa ayrılma.staj imkanlarını falanda düşünerek kesinlikle özel.
  • stabil37 S kullanıcısına yanıt
    Dediklerini dikkate alıcam hocam. Peki tekrar hazırlanma konusuna nediyorsun ?

• Kocaeli, bolu, edirne kırklareli yalova gibi yakın yerleri tercih edin derim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebun21 kullanıcısına yanıt
    Yani eger calısırım diyorsan kendine güveniyorsan tabiki 1 sene daha hazırlan fakat imkanın varsa sene kaybına gerek görmüyorum ben
  • Usta zaten simdi ozelde okursan daha iyi yerlere gelme olasiligin daha yuksek. Yani ailenin sana verdigi maddi yardimi hayli hayli odersin ama devletten iyi bi yere gelmen cok zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.