Şimdi Ara

Tercih için yardım son 2 gün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arabanın gidişine olumsuz yorum yapanların çoğu arabanın direksiyonuna oturmamış kişilerdir. araba evet bir turbo motor değil ama hızlanma veya çekiş yönünden de memnun etmeyecek bir performansı yok. 3 yetişkin erkek olarak arabada rampada sol şeritten çok rahat çıktık. arabanın ferahlığı b sınıfla karşılaştırılmayacak kadar geniş. ben de clio, polo, ibiza bakmıştım ilk ama c sınıfı arabaya binince gerçekten ferahlığı başka. donanım olarak dream gayet güzel özelliklerle geliyor. ama sizin için hacimden ziyade donanım öne çıkıyorsa rio olabilir. ama rio bana çok küçük görünüyor, siz gidin bir bakın test sürüşü falan yapın rio ile. donanımdan ziyade size sürüş esnasında hissettirdiklerini karşılaştırın derim.

• Kia sportage var ama boş paket
  • papakli36 P kullanıcısına yanıt
    Eğer bu araç için ileri tarihlerde lpg düşünceniz varsa es geçmenizi öneririm 3 silindir direkt injeksiyonlu bir motoru var ve lpg takıldığında hiç ekonomik değil karma sistem lpg taktırmak zorunda kalırsınız hem sistem pahalı hemde benzin kadar yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papakli36

Rio nun donanımı aşırı kafa karıştırıcı. Evliyim ancak henüz çocuk yok.

2.10'luk arkadaşımda rio var. ancak ona sığabiliyorum diyor. demek ki b sınıfı olmasına rağmen tavan mesafesi, koltuk vs.. çok hacimli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.