Şimdi Ara

Tera - ( PS4, Xbox One ) 2017 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
11.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okçudan sonra warrior col anlamsiz geldi. Tekrar okçu aciyorum. Ulan bu ilk haritayi oynamak.zulüm valla. Eskiden ne güzel island down da basıyorduk yemyesil kral gibi haritaydı be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz, biz giderek büyüyoruz :)
    Her birimiz öncesinde bolca tecrübe kazanmış kişiler olduğundan oyun hiç yabancı gelmedi. Dün akşam 65 oldum takiben görevi yaparken bir haritada iki kişiyi pk modunda gördüm. Hiç uğraşamam dedim geçtim başka kanala. Yeri gelcek biz de pk modu açıp elimizi kolumuzu sallaya sallaya gezicez. :) hem daha takım oyunu gerektiren high dungeonlar var sırada.. item levelim yetmiyo :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rehber videosu var mı güzel? Pc kaldırmadığından zamanında oynayamamıştım. Bu hafta sonu başlayım ben de indirip. Başlamadan önce oyunda genel şeyleri öğrenebileceğim rehber varsa bakayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantastik17 kullanıcısına yanıt
    2 saat önce ayni servera basladim hocam. 20 lvl olunca bıraktım biraz basim agridi.

• Oyun tr psnde neden yok? Bir bilgisi olan var mı? Us psnde gördüm ben sadece.

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Klasik rpg hocam daha önce türü oynadıysanız zorlanmazsınız bilmeniz gereken bir kaç şey var onu da anlatırız. Zyrnaxis e bekleriz sağlam guild var.

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Eski rpgcilerdenim cuma akşam indirir haftasonu girerim oyuna. Oynamak istediğim bi oyundu ama pc kaldırmıyodu güzel oldu gelmesi. Keşke ps4e daha çok oyun gelse böyle rpg. Oynamak isteyip de oynayamadığım çok rpg var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel rehberler var türkçe olarak da var ama hepsi 2013 2014 e ait. Ama oyun galiba 2016 ya da 2017 de ciddi bir değişikliğe gitmiş. Mesela craft sistemi neredeyse baştan aşağı değişmiş. Toplayicilik sistemi degisime uğramış. Cost point gibi seyler gelmis. Zaten ilk zamanlar oyunun arayüzü ve basladigimiz harita da farkliydi.

Bu yeni degisimler ile alakalı pek rehber yok ama youtube how to do craft ya da how to do enchanting gibi temel seyleri yazarsaniz gayet aciklayici videolar var.

• Tr hesabiyla nasil uye olup indiriyoruz?

• IraArel kullanıcısına yanıt
    Uk psnden hesap açıp oyunu indirip Tr psniniz ile oyunu oynayabiliyorsunuz.

Geliyoruz abi.Bu kadar reklam karşısında direnemiyoruz. Akşam yanındayız yardımcı olursun artık zindanlarda

Hocam dün bana cevap verdikten sonra ben de geldim zyrnaxise.

• carpiki C kullanıcısına yanıt
    Gelin gelin Bloodborne un zindanları yedik bitirdik şimdi bunda sıra ahah

• 22 lvlde ilk zindanı yaptik. Cok zevkliydi. Tank işini bildikten sonra güzel oluyor :)

• Enchant edilebilir zırh düştü dungeondan. +9 yaptım parlamadı. Parlasaydı iyi olurdu
    Birde Masterwork itemler var galiba bunlar +12 basılıyor. Nasıl yapılır bilmiyorum ama zaten son lvlden sonra Masterwork işiyle uğraşmak gerekiyormuş. Şuan işe geldim aklım oyunda. Uzun bir aradan sonra galiba bir MMORPG ye bağlanacağım.
  • Şu vizeler bitsin perşembe akşamı direkt başlıyorum savarashta açmıştım sizin servera gelicem bu oyun da grubun yoksa zor oluyor umarım uzun soluklu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mit1996 -- 10 Nisan 2018; 21:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mit1996

Şu vizeler bitsin perşembe akşamı direkt başlıyorum savarashta açmıştım sizin servera gelicem bu oyun da grubun yoksa zor oluyor umarım uzun soluklu olur
    Zyrnaxis e bekleriz hocam. İmmortal klani var Türk guildi. Bugün bi mesaj attim aldılar

• Pot almak çok pahalı değil mi para az çıkıyo gibi. Craft yöntemiyle yapma şansımız var mı?

• Crafting sistemi ve birtakım sorunlar var oyunda düzeltecekler diye umuyoruz ilk patch ile.

• Oyun çok güzel silkroad’a ilk başladığım zamanları hatırlattı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.