Evet hayırlı olsun. Yeni sorunum oyuna girerken ekran kararıyoruz. Yani log-in ekranında ekran kararıyor ve öyle bekliyorum ama açılmıyo bi türlü.. nedir bunun çözümü.s
arkadaşlar başka adamgibi bugsuz tero online serveri yokmu?bi saatir yorumlara bakıyorum 10 kişiden 9 unda sorun varmış indircektim vaz geçtim.durum nedir?hala sorunlar sürüyormu?ayrıca bu idm ile indirmeyin diyenler var neyle indircez bunu chore çok yavaş çekio.
Aslında serverde sorun yok server güzel server girdim oynadım. Adminlerin amacı bugları git gide keşfedip halletmek ve serveri 4 4lük bi hale getirmek. Şimdi olay şu. Mesela atıyorum 1 ay oynuyoruz bissürü bug keşfediyoruz bu bugları söylüyoruz gm ler bunları düzeltip yeni bi patch la beraber o bugların düzeltişmiş halini açıyolar. Ve bizde giremiyoruz. Neden? Patch lar degişiyor. Biz sorunu bu noktalarda yaşıyoruz. Aslında normal görmek gerekiyo. Mesela en son oynadıgımda bi quest vardı yapamıyodum bug yüzünden. Sonra yeni patch geldi baya bi bug fixlenmiş yeni patch ı yaptım bu seferde log-in ekranı gelmiyor ekran kararıyo bekliyorum öyle. Oynamak için ugraşman gereken bi oyun Tera online :D Ve eminim gamez-tera'dan daha iyi bi private server gelmez. Git gide düzelecek ve açacaklar kapı gibi. Zaten şuanda server beta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme