Şimdi Ara

Tera online geçici kasma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba f2p'ye gecer gecmez oyun ındırdım oynamaya basladım..yalnız bır sorunum varki çok enteresan..grafikleri autodetect yapıp oyunu oynamaya basladım (ksma oluyor dıye dusuge bıle aldım yıne sorunlar yasadım) belli sureler dilimlerinde oyunda kasmalar yasıyorum yalnız gariptirki alt tab yapıp masautune donuyor ve tekrar gırdıgımde kasma duzelıyor 10 15 dk sonra yıne baslıyor aynı sekılde devam ediyorum..bilgisayarımın ozellıklerı

    nvidia geforce gtx 460 1 gb
    inteli7 - 2600K (corsair su sogutmalı:)
    8gb ram kullanıyorum hatta (2+2+2+2) şeklinde ve windows 7 64 bitte işletim sistemim .. hiçbir oyunda hıcbır sekılde en ufak sorun yasamıyordum taki bu oyuna kadar :) windows'a formatmı atmam lazım yada sorun nedir ben anlamadım , yardımcı olursanız cok sevinirm işin içinden cıkamıyorum sogutmada problemmi var diye dusunmeye bile başladım,tşkler



  • Ekran kartın eski bir nesil problemin orada olabileceğini düşünüyorum. Öncelikle format at düzelmezse ekran kartıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartının eski nesil olmasından ziyade ciddi bir ısınma sorunu var gibi duruyor. Soğutma sadece işlemcide var sanırım. Ekran kartını etkili soğutmanın yolunu bulursan sorunun çözülür.
  • dedi
    iiginiz gibi sanırım ekran kartı :) online oyunlar baya saglam ekran kartları istiyor . evet sogutmam sadece thermaltake kasa ve ıslemcıden ibaret :) shadow'u 5 kademeden 0larsam kasma sorunu yasamıyorum :) yinede yeni bir windows kurup deneyeceğim.. çok tşkler..
  • Yok yahu ekran kartı yetersizliği değildir. HD6850 ile kullanıyorum ben de GTX460'ın eşdeğeri ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Sürücü güncellemeyi deneyin, sıcaklıkları kontrol edin, sanal bellek kapalıysa açmayı deneyin.
  • arkadaşım aynı sorun bendede var oyundan kaynaklanan bir sıkıntı heralde

    amd x8 8150 asus m5a97 8 gb kingston cl11 1600 mhz ve vtx hd 6790 ekran kartı var ama bendede aynı sıkıntı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.