Şimdi Ara

TEOL yabancı dil okulları ŞİKAYET!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bundan 2 ay önce kayıt oldum, özel ders aldım. Dediler eğer kurs başlamadan önce kursu bıarakırsan 250 tl kayıt ücreti ödeyeceksin. Eğer kurs başladıktan sonra bırakırsan girdiğin saat kadar kurs ücreti ödeyeceksin dediler. Saat başına 100 tl den hesaplanıyormuş o zaman.Bende memnun olmadım çünkü bana türkçe bilmeyen bir fransız hoca verdiler ki benim fransızcam 0 olduğunu söylemiştim ve biliyorlardı. Herneryse ayrılmak istedim, dilekçe verdim bana geri iade ne zaman yaparsınız gibi sorular sordum ama pek oralı olmadan cevapladılar.

6 Saat derse girdim toplamda 600 tl kesintiyle ödediğim 1150 TL ücretin 550 TL sini iade alacaktım. Ancak bu hırsız (kusra bakmayın) insanlar girmediğim 3 saati girmiş gibi göstererek yani toplamda 9 saatten hesaplayarak + bana kurs başladıktan sonra iptal ettiğim halde 250 TL kayıt ücretini yansıtarak 1150 TL ye yuvarladılar. Yani Geri ödeme yapmamak için ellerinden gelen üçkağıtçılığı yaptılar malesef.

Şimdi ben bu haysiyetsiz kurumu nasıl şikayet edebilirim? Elimden ne gelebilir merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.