Şimdi Ara

Tenteli cabriosu olanlar bakabilir mi? (özellikle 2 cabriosu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tenteli cabrio araç sahibi değilim, sadece kendi fikirlerimi paylaşıyorum. Öncelikle bu tip araçlar tıpkı egzotikler gibi 2. Belki 3. Araç olarak alınıp keyif için kullanılır diye düşünüyorum. Şehir içi trafikte araçtan içeri izmarit, çöp atarlar, sokaktaki çocuklar içeri atlar, dilencisi, satıcısı daha çok musallat olur, psikopatı açıkta olduğunuz için saldırma imkanı bulur, kafanıza bir cisimle darbe yiyebilirsiniz (show tv gelin arabası bahşiş haberini hatırlarsınız) yüksek araçlardan tükürürler, önündeki camını yıkar su komple sana gelir vs. Hadi hiç birini yapmadılar, iri yarı adamsın herkes senden korkar yan bile bakamaz bu sefer trafikte diğer araçların egzoz gazından zehirlenirsin, hele yanında bir ağır vasıta varsa ve bir de eski, siyah duman atan bir vasıta ise üstün başın simsiyah leş gibi olur. Güneş tepedeyken kullanamazsın, kafan pişer, kafana güneş geçebilir (20 dk kadar bir arkadaşımın E93'ü ile tecrübe ettim, ciddi şekilde rahatsız edici). Yağmurda çamurda zaten üstünü açamazsın. Tente kapalıyken kötü havalarda toz, pislik, çamur yapışır, kuş pisler. Temizlemesi ayrı bir dert, leke kalır mı o da ayrı bir soru işareti. Sokakta bırakamazsın, dengesizin biri gelir bıçak sokar, paçavra gibi olur o tente. Ancak gün batımına doğru yan koltukta eşin/dostun ile süreceksin ( hani şu Amerikan filmlerinde gördüğümüz ) ki keyfi olsun, çoğumuzun da bunu yapmaya imkanı olduğunu sanmıyorum.

Özetle kendi hesabıma cabrio araçların genel olarak kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Kişinin hevesi varsa ve pektabii maddi durumu da varsa metal tavanlı cabrio araçların gündelik kullanıma daha uygun olduğu kanısındayım. Yinede cabrio araç kullananlar konuya yazarsa direkt ilk ağızdan tecrübeleri duymak en doğrusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• efk0 kullanıcısına yanıt
    bize biri saldırmıştı ama sanırım hastaydı tam yokuşu cıkarken sitenin icinden bir araba cıktı adam kafasını uzattı allah kitap küfür ediyor neyse biz aşağı doğru yürüyen bir adam vardı ona küfür ediyor sandık durduk izliyoruz adam arabadan indi koştu motor kaputuna bir vurdu iki eliyle (clio rs alüminyum kaput cok kırılgan) aha kaput yamuldu kesin demeye kalmadan camı yumruklamaya başladı siz beni niye takip ediyorsunuz diye bağırdı cağırdı karısı geldi arabadan o aşağı doğru giden ihtiyarda geldi adamı aldı götürdü biz olayın şokunu atlatana kadar binip gittiler üstü acık olsa patlatırdı iki tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Tenteli cabrio araç sahibi değilim, sadece kendi fikirlerimi paylaşıyorum. Öncelikle bu tip araçlar tıpkı egzotikler gibi 2. Belki 3. Araç olarak alınıp keyif için kullanılır diye düşünüyorum. Şehir içi trafikte araçtan içeri izmarit, çöp atarlar, sokaktaki çocuklar içeri atlar, dilencisi, satıcısı daha çok musallat olur, psikopatı açıkta olduğunuz için saldırma imkanı bulur, kafanıza bir cisimle darbe yiyebilirsiniz (show tv gelin arabası bahşiş haberini hatırlarsınız) yüksek araçlardan tükürürler, önündeki camını yıkar su komple sana gelir vs. Hadi hiç birini yapmadılar, iri yarı adamsın herkes senden korkar yan bile bakamaz bu sefer trafikte diğer araçların egzoz gazından zehirlenirsin, hele yanında bir ağır vasıta varsa ve bir de eski, siyah duman atan bir vasıta ise üstün başın simsiyah leş gibi olur. Güneş tepedeyken kullanamazsın, kafan pişer, kafana güneş geçebilir (20 dk kadar bir arkadaşımın E93'ü ile tecrübe ettim, ciddi şekilde rahatsız edici). Yağmurda çamurda zaten üstünü açamazsın. Tente kapalıyken kötü havalarda toz, pislik, çamur yapışır, kuş pisler. Temizlemesi ayrı bir dert, leke kalır mı o da ayrı bir soru işareti. Sokakta bırakamazsın, dengesizin biri gelir bıçak sokar, paçavra gibi olur o tente. Ancak gün batımına doğru yan koltukta eşin/dostun ile süreceksin ( hani şu Amerikan filmlerinde gördüğümüz ) ki keyfi olsun, çoğumuzun da bunu yapmaya imkanı olduğunu sanmıyorum.

Özetle kendi hesabıma cabrio araçların genel olarak kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Kişinin hevesi varsa ve pektabii maddi durumu da varsa metal tavanlı cabrio araçların gündelik kullanıma daha uygun olduğu kanısındayım. Yinede cabrio araç kullananlar konuya yazarsa direkt ilk ağızdan tecrübeleri duymak en doğrusu.

Hocam çok teşekkür ederim hevesimi kırdın ama yinede farketmez.Siz hep kötü düşünmüşsünüz pozitif olun biraz
    İzmariti atsın bakalım sonra ağzına sokmuyomuyum,gecekondu mahallesinde kullanıcak değilim.Toz pislik gibi şeyler temizlenir abi valla cabrio düşmanımısınızya yinede haksız değilsiniz haklısınız tabi
    Hard top tabi daha kullanışlı lakin fiyatları kullanışlı değil güncel kasaların

• Cabrio sevemedim gitti ben 418i grand coupe alir benim arkadaşlarla kollar dışarda cistak cistak gezerim(evet içimde gizli apaci var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 15 Haziran 2016; 2:54:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E93 aracimiz vardi,5 dakika ustu acik gezmemisizdir bu ulkenin pis insani yuzunden :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Cabrio sevemedim gitti ben 418i grand coupe alir benim arkadaşlarla kollar dışarda cistak cistak gezerim(evet içimde gizli apaci var )

Zevk meselesi,bu arada 418i coupe de geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

E93 aracimiz vardi,5 dakika ustu acik gezmemisizdir bu ulkenin pis insani yuzunden :-)

Bağcılarda falan mı dolaşıyorsunuz anlamıyorum ki ben samsundayım arabayla giderken hiç böyle insalara şahit olmadım.Cabrio değil dolaştığım araç ama dışarıda da görmüyorum.
    Konu başlığındaki 218i cabrio adam aracı üstü açık park etmişti bir aralar kafede falandı sanırım sahibi gerçi olarak biraz elit.

• Yoo,gayet 'elit' semtlerde de tedirgin oluyorduk. Isiklardaki saticilar falan asiri derecede salca oluyordu. Bir keresinde hatirliyorum,2-3 genc isiklarda babama bakip 'baba ilahsin' diye bagrinmislardi,arac 335i susturucu iptal falan,guzel anilarla ugurladik mas42'yi neyseki :-)

Gece gece uğraştım,buyrun :-)

Tenteli cabriosu olanlar bakabilir mi? (özellikle 2 cabriosu)
     Tenteli cabriosu olanlar bakabilir mi? (özellikle 2 cabriosu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 15 Haziran 2016; 3:25:36 >

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Sen ne anlarsin 120 bin tl ustu arabadan

İyi güzelde ben 2 cabrioya bakıyorken 4 cabrioyu bana göstersen saçma pahalı olmasa 4 serisini araştırırdım ne yazık ki hüsran
    coupe si ile 2 cabrio arasında fiyat farkı var.Ne gibi dert
  • GTS1907 kullanıcısına yanıt
    yürü teneke boş yapma gene vw fanlığından başka bişey bilmez.
  • tentenin inanılmaz zor bakımları var bacanak 2-3 senedir kullanıyor. adamdada cabrio hastalık 2. araç olarak kullanıyor. en son evi sattı geniş bir ev aldı garajlı. fransada yaşıyor. dışarıya parkettiğin zaman 2-3 günde bir bakım yapman lazım. soğuklarda extra bakım lazım. hardtoplu en mantıklısı illa üstü açık olacaksa. deneyim olması adına 2-3 günlüğüne kiralayabilirsin.

belirli bir bütçe konuşmadığın için 4 serisinden bahsettim.
    Vw yok bende
    Ucuz arabayla isim olmaz. Para var huzur var. senin vakit kaybedemem delikanli

• Cabrio aracım vardı o ışıklarda dilenci vs daha çok uğraşıyor olayı var birde trafikte Taciz eden çok oluyor. Ancak gencim çapkınlık yaparım diyorsan o avantajları da var

• Bazı hanzolar aracın içerisine özellikle de bayan varsa rahatsız ederek baktığı için camlara film çekiyoruz. Sen açık seçik gezecen yollarda helal

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

tentenin inanılmaz zor bakımları var bacanak 2-3 senedir kullanıyor. adamdada cabrio hastalık 2. araç olarak kullanıyor. en son evi sattı geniş bir ev aldı garajlı. fransada yaşıyor. dışarıya parkettiğin zaman 2-3 günde bir bakım yapman lazım. soğuklarda extra bakım lazım. hardtoplu en mantıklısı illa üstü açık olacaksa. deneyim olması adına 2-3 günlüğüne kiralayabilirsin.

belirli bir bütçe konuşmadığın için 4 serisinden bahsettim.

Alacaklı değilim zaten sadece hayalimde olan bir araç(19).Bu sene inşallah istanbula üniversiteye gidiyorum orada kiralamayı düşünüyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Cabrio aracım vardı o ışıklarda dilenci vs daha çok uğraşıyor olayı var birde trafikte Taciz eden çok oluyor. Ancak gencim çapkınlık yaparım diyorsan o avantajları da var

Güle seven dikenine katlanır.Evet son cümleye katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Bazı hanzolar aracın içerisine özellikle de bayan varsa rahatsız ederek baktığı için camlara film çekiyoruz. Sen açık seçik gezecen yollarda helal

Ben öyle şeylere acayip derecede sinir olan birisiyim kız arkadaşıma bakanlara karşı kavga çıkarmış birisiyim varsın baksın arabayken sonra görüşürüz kendisiyle.
    235i olsaydı yakalayamazlardı da şimdi 218i ile haşlarlar beni ibiza cubrayla geçecek adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Vw yok bende
    Ucuz arabayla isim olmaz. Para var huzur var. senin vakit kaybedemem delikanli

şenerle beraber koskaca iki trollsünüz bence vakit kaybetmeyin forumda. vw fanı olmanız için vw kullanmanıza gerek yok. allah daha çok versin daha iyi huzurlu yaşayın. kimsenin yaşamınında, parasında, birşeyininde gözümüz yok. ama bunu ukalalıkla dile getirmek veya kendi beğenmişliğinizi burada sergilemek size birşey katmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.