Cihazla ilgili sorunlar her kes biliyor tekrar anlatma gereği duymuyorum bir kaç gündür üst başlık olarak duruyor oradan görerek cihazın durumunu ve şeklini inceleyebilirsiniz. Dileyen arkadaş alır bu şekilde kullanır dileyen arkadaş yedek parça niyetine alır kullanır kararı size bırakıyorum. Yalnız cihazı ankaradan ve elden satmak istiyorum. Resimler ve ililgi açıklama dediğim gibi üst başlıkta mevcut. Fiyatım 150 ytl dir. ( Gereksiz yorum. Yapılmamasını temenni ediyorum yorum yapmak isteyen arkadaşlar üst başlığa gelerek cihazla ilgili ciddi yorumlarını paylaşabilir) Herkese hayırlı forumlarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
pm almak istemiyor die bi ibare çıktı profilimden ayarlarını düzeltirsen bi pm göndericem
bende ankaradayım siz neresindensiniz bide pm atarak telefon hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz
ahhh ahhh sende abi demek sonunda üzüldüm valla geçmiş olsun herkese demişimdir referans olmadan alışverişe bulaşmayın yada elden yaptırın alışverişi bi şekilde valla cok geçmiş olsun abi