Şimdi Ara

tenis raketi almak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler hayalimdi gerçek oluyor diyebilirim
    ekşi'de okudum fakat marka fiyat olarak önerebileceğiniz bir şeyler var mı ? 80'tlye kadar yolu var

• Wilson güzel raketler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi 130'lara çek wilson al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskler54

Bütçeyi 130'lara çek wilson al.

ama pro değilim başlangıç için biraz fazla kaçmazmı
  • onun yerine ucu demir olan beyzbol sopalarindan al daha kullanisli.

• Büyük olacak, şöyle oturaklı olacak, çaktın mı inleteceksin anadın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mFrkan -- 15 Haziran 2013; 0:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomUpton

quote:

Orijinalden alıntı: maskler54

Bütçeyi 130'lara çek wilson al.

ama pro değilim başlangıç için biraz fazla kaçmazmı

Başlangıçsan geçen sene 80 liraya wilson'ın yeni başlayanlar için bir raketi vardı satışı devam ediyosa onlardan alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silah almak istiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle grip boyunu öğrenmelisin. Tavsiyem bu raket. Tenis hocaları ve kullanıcılar f/p ürünü diyorlar ve gerçekten de öyle. Sadece başlangıç için değil biraz ilerleyip orta seviye olduktan sonra da kullnabilirsin ama ucuz raket alma. Bütçem 80'i aşmaz diyorsan ikinci el raket al tenis kurslarında vs. bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preszsbuild -- 15 Haziran 2013; 0:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

Öncelikle grip boyunu öğrenmelisin. Tavsiyem bu raket. Tenis hocaları ve kullanıcılar f/p ürünü diyorlar ve gerçekten de öyle. Sadece başlangıç için değil biraz ilerleyip orta seviye olduktan sonra da kullnabilirsin ama ucuz raket alma. Bütçem 80'i aşmaz diyorsan ikinci el raket al tenis kurslarında vs. bulunur.

aslında bütçeyi artırabilirim ama ilk aldığım için çok pahalı olsun istememiştim

• mFrkan kullanıcısına yanıt
    Hayatında kaç kere tenis oynadın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

Ben tenis oynamadım. Tenis benle oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mFrkan -- 15 Haziran 2013; 0:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mFrkan

quote:

Adam aldatılmış. Çek bi sandalye.
  • quote:

quote:

Öncelikle grip boyunu öğrenmelisin. Tavsiyem bu raket. Tenis hocaları ve kullanıcılar f/p ürünü diyorlar ve gerçekten de öyle. Sadece başlangıç için değil biraz ilerleyip orta seviye olduktan sonra da kullnabilirsin ama ucuz raket alma. Bütçem 80'i aşmaz diyorsan ikinci el raket al tenis kurslarında vs. bulunur.

aslında bütçeyi artırabilirim ama ilk aldığım için çok pahalı olsun istememiştim

Aslında ilk aldığın raketin pahalı olması gerekir çünkü tenis zor bir spordur ve vuruşlar yanlış bir teknikle oturursa baştan oyununu ileri seviyeye taşımaya çalıştığında yani artık öğrendim biraz daha teknik ya da sert vurayım falan dediğinde bunu yapamazsın veya zorluk çekersin. Doğru öğrenmede de raket çok önemli bir faktördür bu yüzden öğrenirken iyi bir raket kullanmak çok önemli. Bütçeyi arttırırım diyorsan bence önerdiğim raketi almalısın veya derslere kendi raketinle gitmen gerekmiyorsa ilk derste hoca fiziksel durumuna raket savuruşuna vs bakarak sana bir raket önerebilir ama hocanın gösterdiğim raketten daha ucuz bir şey önereceğini kesinlikle zannetmiyorum. Benim ders aldığım hocada 6-7 raket vardı hepsi de iyiydi fakat Babolat Aero Pro Drive GT (Nadal'ın raketi) vardı çok hoşuma gitti vuruşu,hassasiyeti vs onunla vuruşları öğrendim. Başlangıç için ucuz raket lazım falan diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preszsbuild -- 15 Haziran 2013; 0:56:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mFrkan

quote:

Adam aldatılmış. Çek bi sandalye.

Sandalyemi verin ben gidiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Aslında ilk aldığın raketin pahalı olması gerekir çünkü tenis zor bir spordur ve vuruşlar yanlış bir teknikle oturursa baştan oyununu ileri seviyeye taşımaya çalıştığında yani artık öğrendim biraz daha teknik ya da sert vurayım falan dediğinde bunu yapamaz veya zorluk çekersin. Doğru öğrenmede de raket çok önemli bir faktördür bu yüzden öğrenirken iyi bir raket kullanmak çok önemli. Bütçeyi arttırırım diyorsan bence önerdiğim raketi almalısın veya derslere kendi raketinle gitmen gerekmiyorsa eğer ilk derste hoca fiziksel durumuna raket savuruşuna vs bakarak sana bir raket önerebilir.

Bakalım hocam güzel birşeyler almaya çalışacağım

• En mantıklısı hocanın senin oyun stiline göre bir raket belirlemesi.Bu hemen olmaz tabi senin yeteğine ve öğrenme isteğine bağlı o zamana kadar da gittiğin yerde bir raket bulup onla çalışırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.