Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlediğim en iyi maç diyebilirim.süperdi yav.yorum yapmakta zorlanıyorum.kim kazansa diğeri için üzülürdüm.sonunda nadal kazandı.harika bi maçtı.federer'e hayranlığım bi kat daha arttı.bu nasıl bi sakinlik yav.hayranıyım.nadal da hiç yorulmaz.onun da bu yönüne hayranım

şu an kupaları veriyolar.cnntürk spikeri hala nadalı övüyor.bir beyefendi,ispanyol beyefendisi kupasını alıyor diyodeli oldum izlerken.federer sayı alır nadal iyi koştu diye övgü alır.

neyse süper bi maç bitti.tebrikler nadal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 6 Temmuz 2008; 23:27:45 >

• en azından geçen karşılaşmadaki gibi ezdirmedi federer kendini. her ne kadar bu ikilinin maçları harika da olsa sonunda federer kaybedince izleyesim gelmiyor pek artık. maçı anlatanlardan biri bi ara nadal ışık hızında hareket ediyor gibi saçma şeyler söyledi
  • Ne maçtı be! Rafa gerekten çok iyi oynadı ama her zaman böyle oynayamaz bi' insan. Çimde 10 defa kapışsalar 8ini Roger alır. Toprakta da 9unu Rafa alır.

Cidden müthiş maçtı. 2 tarafı da tebrik, 2 tarafa da teşekkür etmek gerek bu güzel maç için.

• Seyrettiğim en mükemmel maçtı. İki tenisçiyi de tebrik etmek lazım müthiş bir final yaşattılar. Her ikisi de hak etti bence. Fakat Federer'in ne kadar iyi bir tenisçi olduğunu herkes görmüştür sanırım. Nadal'ın gücünden, inatçılığından başka bir şeyi yok. Maçtaki güzel puanların hemen hemen hepsini Federer aldı. Ben Nadal'ı seyretmektense Federer'i seyretmeyi tercih ederim, tenisi göze çok hoş geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

Seyrettiğim en mükemmel maçtı. İki tenisçiyi de tebrik etmek lazım müthiş bir final yaşattılar. Her ikisi de hak etti bence. Fakat Federer'in ne kadar iyi bir tenisçi olduğunu herkes görmüştür sanırım. Nadal'ın gücünden, inatçılığından başka bir şeyi yok. Maçtaki güzel puanların hemen hemen hepsini Federer aldı. Ben Nadal'ı seyretmektense Federer'i seyretmeyi tercih ederim, tenisi göze çok hoş geliyor.

arkadaşlar eleştirirken de haksızlık yapmayalım.Nadal da sadece gücüyle varolmuyor.O da tekniktir ama Fedex'le karşılaştırdığımız da o özelliğini pek öne çıkaramıyoruz.Yani taraftarlık iyi ama bazı konularda da sezarın hakkı sezara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 6 Temmuz 2008; 23:42:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: weresth

İzlediğim en iyi maç diyebilirim.süperdi yav.yorum yapmakta zorlanıyorum.kim kazansa diğeri için üzülürdüm.sonunda nadal kazandı.harika bi maçtı.federer'e hayranlığım bi kat daha arttı.bu nasıl bi sakinlik yav.hayranıyım.nadal da hiç yorulmaz.onun da bu yönüne hayranım

şu an kupaları veriyolar.cnntürk spikeri hala nadalı övüyor.bir beyefendi,ispanyol beyefendisi kupasını alıyor diyodeli oldum izlerken.federer sayı alır nadal iyi koştu diye övgü alır.

neyse süper bi maç bitti.tebrikler nadal

Her dediğine sonuna kadar katılıyorum dostum

• Tenistede oyun kontrolü vardır.Aslında başrol ve yardımcı rol var diye düşünüyorum.Nadal kesinlikle oyun kurmuyor zaten buna gerek duymuyor yaptığı karşılamak topu karşıya atmak ve sert biçimde atmak.Ama Nadal başka birşey bilmiyor diye eleştirmekte ahmaklık olur çünkü Nadalın tarzı bir marifettir çünkü her tenisçi bunu yapamaz.Zaten Şampiyon oldu.Ama Federer ise tıpkı Mike Tyson gibi kaybetse parayı alan yani övgüleri alan kişi oluyor.Oyun kuruyor adamla dalga geçer gibi yana atıyor bazen toplara koşmuyor bırakıyor.Ama artık kendini birazda daha toparlaması gerek çünkü bir numaralığı iyice gitmek üzere.
  • Kesinlikle efsanevi bir macti heyecan ve tansiyon son sayiya kadar biran bile dusmedi. Fed-ex 1-2 oyun daha dayanabilse mac buyuk ihtimal yarina ertelenirdi zira kupa toreninde nerdeyse goz gozu gormuyordu. Federer'in Bjorn Borg'un rekorunu kiramamasina cok uzuldum sanirim bu rekoru kirmak baska bir isme kaldi artik. Bu arada Nadal'in mac sonunda tribun tepelerindeki gezintisine cok guldum. Ingilizler'in bu goruntu karsisindaki halini cok rahat tahmin edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 6 Temmuz 2008; 23:53:59 >
  • Aklıma geldi, Djokovic'e çok yazık olacak. Yaşı genç olmasına rağmen Nadal ve Roger'in arkasından sıyrılması çok zor olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

Seyrettiğim en mükemmel maçtı. İki tenisçiyi de tebrik etmek lazım müthiş bir final yaşattılar. Her ikisi de hak etti bence. Fakat Federer'in ne kadar iyi bir tenisçi olduğunu herkes görmüştür sanırım. Nadal'ın gücünden, inatçılığından başka bir şeyi yok. Maçtaki güzel puanların hemen hemen hepsini Federer aldı. Ben Nadal'ı seyretmektense Federer'i seyretmeyi tercih ederim, tenisi göze çok hoş geliyor.

arkadaşlar eleştirirken de haksızlık yapmayalım.Nadal da sadece gücüyle varolmuyor.O da tekniktir ama Fedex'le karşılaştırdığımız da o özelliğini pek öne çıkaramıyoruz.Yani taraftarlık iyi ama bazı konularda da sezarın hakkı sezara

Her ne kadar görmesek de elbette Nadal da tekniktir ki birkaç kısa topuna şahit olduk hatta son oyunda servis vole bile denedi. Yapsa başarılı olur ama yapmıyor ben de böyle oyuncuyu kortta görmek istemiyorum çünkü maçtan zevk alamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Aklıma geldi, Djokovic'e çok yazık olacak. Yaşı genç olmasına rağmen Nadal ve Roger'in arkasından sıyrılması çok zor olacak.

Kesinlikle haklısın Djokovic de 21 yaşında ama çok teknik oyuncu. Belki en büyük şanssızlığı Federer, Nadal nesline denk gelmesi. Yoksa dünyanın bir numarası o olabilirdi.

• bence bir devir kapandı başka bir devir başlıyor.zaman Nadal'ın zamanı adamım beee
  • Yalnız bu döneme (Roger-Rafa) gençken (yaşım 17) şahit olduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum. Biri muhtemelen tarihin en inatçı oyuncusu diğeri de muhtemelen tarihin en iyisi(hiç değilse bu adam gibi en fazla 2-3 isim sayabilirsiniz).

Bu arada Nadal'ın eksiklerini görmeksizin taraftarlığını yapanlar Roger'i görmek istedikleri gibi görüp kendini beğenmiş diyorlar ama adam bence son derece mütevazı.

Benim şu anki favorim Roger, taraftarı olduğum raket Djokovic.

Not: İzlediğim ilk tenis maçı(o maçı da bugünkü gibi unutamayacağım muhtemelen) 2002 ABD Açık Sampras-Agassi finalidir ki Roger-Rafa rekabeti onlardan da öte bence ve Roger daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 7 Temmuz 2008; 1:23:00 >
  • Ne mutlu ki bize böylesine muhteşem bir maçı seyredebildik canlı bir biçimde..gönlümden geçen Nadal'dı ama biliyordum Federer kaybettiğinde üzüleceğimi..ki iki tarafında ciddi anlamda müthiş efor sarfettiği maç sonunda kim kazanırsa sevinecektim ama Nadal'dı gönlümden geçen daha bir mutlu oldum.maça geldiğimizde her anı ayrı bir güzeldi yalnız Federer fazlasıyla stresliydi ilk seti kaybetmesinin belkide en büyük sebebi buydu.aslında konuşacak çok şey var ama hatalrı bu maç için görmezden gelip ka saatlik ziyafeti hatırlayıp "vayy bee" demek en güzeli gibi

bu arada tenis maçını anlatan kişileri hiç sevmiyorum.Cahit yavuz,ilk yağmur arası verilmeden önce şöyle bir laf etti "gerçek tenisseever hiçbir tarafı tutmaz" evet aynen buydu..ve aradan sonra olayı kenilerine çevirerek söyledi."sunucu taraf tutmaz" gibi...çok kızdım.direk gazeteyi açıp mail adresine filan baktım ama yoktu..ne demektir bu yaa

• Federer'in bir çok rekorunun kesilmesine üzüldüm ama çok güzel bir maç oldu.
    Nadal bu sefer Wimbledon'a çok iyi hazırlanmış.
    Uzun zamandır böyle çekişmeli bir final hatırlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

dünya 1. sini ezmek vardırya onu çaresiz aciz şekilde bırakmak ve 2.liğin ona yakışmadığı anlar vardır işte NADAL bunu yapıyor ve yapmaya devam ediyor 1.si ise SADECE 1. VAAMOOOOSSSSS RAFAAAAA

nasıl bir ifade bu yaaa...

Her ikiside mükemmel sporcular....Bu kadarda yapmayın yahuu.. İkiside birbirine her an yenebilecek sporcular...
    Bugün Nadal yendi,Yarın Federer yener.Öbür günde Nadal ..... vs diye gider bu...

Şunu unutmayın,2 side birbirine bariz üstünlük sağlayamaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

bu arada tenis maçını anlatan kişileri hiç sevmiyorum.Cahit yavuz,ilk yağmur arası verilmeden önce şöyle bir laf etti "gerçek tenisseever hiçbir tarafı tutmaz" evet aynen buydu..ve aradan sonra olayı kenilerine çevirerek söyledi."sunucu taraf tutmaz" gibi...çok kızdım.direk gazeteyi açıp mail adresine filan baktım ama yoktu..ne demektir bu yaa

cahityavuz@istanbulcup.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

cahityavuz@istanbulcup.com

teşekkür ederim Can

(bu arada yeni nick hayırlı ossun,ilk gördüğümde Can'a nooldu demedim değil)

• Şuan Federer - NADAL maçını netten download ediyorum.. yeniden izlicem bi ara bu çılgın maçı.... sonra kortlarda uygularım belki babolat marka raketimle.. Nadalla raketlerimiz kanka ne de olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Şuan Federer - NADAL maçını netten download ediyorum.. yeniden izlicem bi ara bu çılgın maçı.... sonra kortlarda uygularım belki babolat marka raketimle.. Nadalla raketlerimiz kanka ne de olsa

bugünkü maç zaten tam arşivlikti...iyi yapıyorsun

yalnız gwen stefani bugün sıkıntıdan patlamak üzereydi

• Nadal ve Federer maçı Wimbledon tarihinin en güzel maçlarından biriydi. Mücadele, heyecan, kalite vs. her şey vardı maçta. Aslında maç 4. sette bitebilirdi tiebreak' te ama Nadal stresten üstüste 2 servisini puan olarak Federer' e verince set Roger' a döndü ama son sette Federer Nadal' ın servis attığı oyunları kendi lehine çeviremeyince Nadal hakkı olan bir galibiyet aldı!...

Şimdi bu maçı Nadal kazanmış olsa bile gerek Nadal ve gerekse Federer' i gösterdikleri çabadan dolayı kutlamak gerekir. Federer hiç kuşkusuz yaşayan bir efsane ve tenisin en teknik oyuncusu ama uzun rallilerdeki handikapı ve backhand' deki zorlanması (ki zaman zaman buna rağmen muhteşem vuruşlar yaptı), fizik kondüsyon olarak zayıflığı (ki maça 2 defa ara verilmeyip devam edilseysi guard' ı erken düşecekti ama dinlenmeye fırsatı oldu!) maçı kaybettiren etkenler oldu?

Nadal ise hırsı, mücadele azmi, baseline' daki inanılmaz vuruşları, özellikle forehand ve backhand' leri çok ustacaydı. Artık bu seviyedeki maçta sonucu büyük farklar değil ufak ama farklar belirleyecekti ve nitekim etken bu oldu. Kritik zamanlarda yanlış demeyelim ama atttığı toplardaki tercihlerini farklı belirleseydi Nadal maçı erken bitirebilirdi. Artık kimse ona sadece toprak oyuncusu demeyecek çünkü en hızlı zemin sayılan çimde 3. kez çıktığı fiinalde bu ünvanı almakla bunuda değiştirdi.

Unutmadan yaşla ilgili bir iki mesaj okumuştum. Nadal 1986 doğumlu ve 22 yaşında Federer ise 1981 doğumlu ve 27 yaşında dolayısıyla aralarında tam 5 yaş farkı var. Bu faktörü gözönüne alırsak Nadal' ın Federer' in varisi olma yolundaki gelişmesini alkışlamamazı gerekiyor!...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.