Şimdi Ara

Tenda V300 Modem DSL Işığı Sabitlenmiyor!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta türknete başvuru yaptım. Geldiler iki ucu açık kabloyu evin dışındaki kutuya bağladılar. Dsl kablosunu iki ucu açık kabloya bağlayıp evine içine çektim ve modemin dsl kısmına direk taktım.
    Tarayıcıdan arayüze girip türknetin verdiği kullanıcı adı ve şifre ile kurulumu doğru bir şekilde yaptım.
    Fakat dsl ışığı yeşil renkte yanıp sönüyor sürekli ama sabitlenmiyor.
    İnternet ışığı sabit kırmızı.
    Yani internet yok bir türlü.
    Türkneti aradım sorunun donanımdan kaynaklı olduğunu internetin aktif olduğunu söylediler.
    4 gündür uğraşıyorum ama yapamadım çıldırıcam.
    Lütfen acil yarımcı olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Kasım 2017; 20:44:32 >

• Ne yaptiniz sorunu cozebildinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni bir modem aldım. Asus n17u. ilk aldığım gün interneti kullandım. 2. gün akşamı internet gitti. DSL yanıp sönmeye başladı. Ama eski modemi taktığımda çatır çatır internete girebiliyorum. Türknetle görüştüm hatta sorun yok dediler. Sonra asus çağrı merkezini aradım. Modem arızalı olabilir gönderin bakalım dediler. Gönderdim. 3 gün sonra geri geldi. Modemde hiç bir arıza yoktur. Lakin biz her ihtimale karşı yazılım güncellemesi yaptık dediler. Bir hevesle modemi geri taktım ama internet yine yok. Modemi 15 gün önce satın aldım. O gün bugündür uğraşıyorum işin içinden çıkamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsoyun79

Ne yaptiniz sorunu cozebildinizmi
    Çözdüm.

Turknet'i aradım aynı şekilde anlattım. Turktelekom ekibini gönderip sorunu düzelttiler. İlk geldikleri zaman ya kabloyu dışardaki kutuda yanlış yere bağladılar ya da başka bi yanlışlık yaptılar demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeraw3

Bende yeni bir modem aldım. Asus n17u. ilk aldığım gün interneti kullandım. 2. gün akşamı internet gitti. DSL yanıp sönmeye başladı. Ama eski modemi taktığımda çatır çatır internete girebiliyorum. Türknetle görüştüm hatta sorun yok dediler. Sonra asus çağrı merkezini aradım. Modem arızalı olabilir gönderin bakalım dediler. Gönderdim. 3 gün sonra geri geldi. Modemde hiç bir arıza yoktur. Lakin biz her ihtimale karşı yazılım güncellemesi yaptık dediler. Bir hevesle modemi geri taktım ama internet yine yok. Modemi 15 gün önce satın aldım. O gün bugündür uğraşıyorum işin içinden çıkamadım.
    Sorunu çözebildin mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Dsl-ac52u Hat değerleri
    9 yıl önce açıldı
    Asus Dsl-n16 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.