Şimdi Ara

TENDA MODEMDEN HİÇBİR TELEFON İNTERNETE GİREMİYOR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tenda marka modemin kurulumunu yaptım. 2 tane laptop bağlandı ve interneti gayet iyi kullanıyor. Ama 3 tane telefon ile bağlanmaya çalıştım. telefonlar bağlandı ama internete girmiyor. bağlı göründüğü halde internete girmiyor. modemin wpa wpa2 değişikliğini şifre değişikliğini yaptım tekrar tekrar kurdum ama olmadı. bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabiklir mi ?

• Firewall kapamayı deneyebilirmisin belki o engelliyordur..
  • bazı modemler özellikle WEB şifreli olanlar cep telefonlaerına IP atamıyor...Bende AIRTIES RT210 V4 Modemde aynı sorunu yaşıyorum.Android'den tut tarihi eser WP 6.1 cihaza bile el ile IP ataması yaparak sorunu hallediyorum
  • Bugün sadece whatsappi kullanabildigimi farkettim o bağlı olan internet ile. Baska hicbir yere bağlantı yok. Internetin hizi gayet iyi ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp I kullanabiliyorum sadece. Frimewall nasıl kapanıyor buarada ? @turkay11

• modmee gir güvenlik bolumunde güvenlik duvarını gorursun
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    whatsapptan mesjlaşabiliyorum. resim gönderebiliyorum ama gelen resimleri indiremiyorum. ama yazılar gelip gidiyor. güvenlikle alakalı birşey mi ? @turkay11
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben oyle tahmin ediyorum olabilirdi senin incelemen lazım sagı solu...
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    baktım da güvenlikte bi engelleme görünmüyor. frmwll diye bişey yok modemde :s
  • Teşekkürler arkadaşlar. Telefona kendim dns verince oluyor artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.