Şimdi Ara

Tenda ac1200 modem + router hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • beyler açıldığı zaman 5 dakika sadece PWRda kırmızı yanıyor. 5 dakika sonra INET 1 2 3 4 düğmeleri yeşil sabit kalıyor ve PWR düğmesi ne yeşil nede kırmızı yanıyor sorun nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam.

    Bendede aynı modem var, 2.5 ghz bandı bile kesilecek duruma geliyor aramızda sadece 10 metre ve 1 duvar varken. 5Ghz ise bende başağrısı yapmaya başladı o yüzden kapadım. Eğer beamforming özelliğinin nasıl kapacağını bilen birisi yazarsa çok müteşekkir olurum.

    Modemin ısınma sorununa gelince, üstün zekalı tenda mühendisleri tasarlarken hakikaten tasarıma önem vermişler ama ısınma sorununu es geçmişler. Isınan hava yükselir prensibinden yola çıkarak nacizane bir fikir vermek istiyorum. Gerçi bu fikri monster türkiyenin youtube kanalında görmüştüm, ısınan laptopun tamda soğutucu bölgesinin altına matkapla ufak ufak delikler açıyorlardı. Modeminde pasif soğutucu bloğunun üst kısmına matkapla delik açılabilir ama bende aynı fikirdeyim neden 350-400 lira para verip sıfır aldığımız şeyi deliyoruz. Eğer 3 sene içinde birşey olmazsa büyük bir zevkle üstüne delikler açarım.

    2.ci seçenek olarak ayaklarını yerden kesmek; isteyen arkadaşlar kapıların duvara vurmasını engelleyen silikon padlerden ayaklara geçirebilir veya diğer arkadaşlarında dediği gibi 3D yazıcıda ayak yükseltisi yapabilirler. Maksat sıcak hava soğuk hava sirkülasyonunu sağlamak olsun.




  • Tenda modemi yeni siparis gectim hala kullaniyormusunuz acaba? Iade mi etsem kararsiz kaldim birton da puan kullandim 

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala kullanıyorum fakat wifi(5Ghz ve beamforming) özelliğinden hiç memnun değilim. Baya başarısız. Belki benim beklentim aşırı yüksek veya istediğim şeye henüz teknoloji erişemedi olabilir. Geforce nowda oynarken çok sık bağlantı yetersiz hatası alıyorum ve modem ile pc arasındaki bölgeden birisi geçerse bağlantı aşırı dengesizleşiyor. Maalesef ethernet kablosuna mahkum kaldık yine.

    Sıcaklıktan fazla etkilenmedi pek bizimkisi. Aşırı sıcak kapağın üstü fakat altına kapı stoperi koydum 4 bacağına, biraz yükselince etkisi illaki oluyordur ama kimseye tavsiye etmem. Alacaksanız keenetic alın geçin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.