Şimdi Ara

Temyiz davası ne kadar sürer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
22.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Allah bize kolaylık versin. Amin
  • ruf : okulu bitirmene izin verdiler yani aşağılık herifler .
    okul zamanlarında bizimde 3 arkadaş transzikim yanlışından sınıfta kalıyor gözüktüler ve bir sene fazladan okudular , sorun anlaşıldığında ise çok geç olmuştu . Gençler hocalar takar , dersten geçirmez diye şikayet bile edemediler . 4 arkadaşta kaldıkları halde geçiyor gözüktüler ve üstten ders aldılar , vizeler geçti bir problem yok , souçlar açıklandı isimleri listelerde var , ödevler şunlar bunlar , final zamanı bir baktılar sınav listesinde isimleri yok. Öğrenci işleri denen birşeyden anlamaz cahil zıbıdıların yanına gittiklerinde ise şu cevabı almışlar : Yaw siz kalmışsınız nasıl aldınız bu dersleri üstten . Yanlışlık olmuş ama kusura bakmayın , sınavlarınız sayılmayacak ve bu dersleri almadığınız görünecek . Yani bir seneniz boşa gitti!

    Bu kadar a ş a ğ ı l ı k ve bu zamanda zorluklarla okuyan insanlara , genç nüfusa saygısı bu kadar işte bu ş e r e f s i z lerin .




  • sorma ozzy,bitirdim ama nasıl bitirdim,5 yılda bitirebiliyordum,fazladan 4 ders kakaladılar
    6 da zar zor bitirdim...
    memleketi dışında okuyup evde kalanlar daha iyi bilirler,okulu bir sene uzatman demek en iyi ihtimalle 10 milyar tl dir.
    ben şimdi temyizi kazansam ne olcak ki o kaybettiğim bir yılı bana geri mi verecekler,o parayı mı ödeyecekler...
    benim kadar şanslı olmayanlar da vardı,en azından ben okula devam ettim..o dönem dekan ve yardımcısı değişmişti,adam geldi ben dedi 1.80 not ortalaması getiriyorum dedi bu yönetmeliklerde var ama daha önce uygulanmamış...yani 3 dönem 1.80 ortalama getiremeyenin(bu arada 1.80 not olarak 65 e tekabul ediyor) okulla ilişiğini kesecem dedi...hadi gelirsin bundan sonra uygulayacam dersin 3 dönem sonra uygularsın...adam gelir gelmez çoğu 3.,4. sınıf TAM 43 öğrencinin okulla ilişiğini kesti...okuma haklarını ellerinden aldı.ALLAH ya bu şahıs!!!
    ben aslında onlara destek olmak maksadıyla dava açmıştım,onların da davaları hala sürüyor,yaklaşık 2.5 sene oldu bu insanlar hala okuma haklarını bekliyor...kazansalar ne olacak o kaybettikleri 2.5 sene yi kim ödeyebilir ki...
    gerçi kazanacaklarını da pek zannetmiyorum artık...devlet üniversitesini bi devlet kurumuna dava ediyorsun...
    kusura bakmayın bu konu da çok doluyum,kafanızı şişirdim...




  • TEMYİZ DAVASI YAKLAŞIK 1-3 SENE ARASI SÜRER.EN AZ 1 SENE YANİ.3 AY BEKLEDİYSEN BİR 9 AY DAHA BEKLEYECEKSİN.
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.