10 bin |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (326. sayfa)
-
-
kredi fırsatı
claim credit
-
Hayırlı olsun. Hocam kullanım amacı nedir bu turbo fanın herkes alıyor merak ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Basınçlı hava işte. Temizlik vs.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oturdumu sizin batarya nasıl son durum, hızlı şarj deşarj oluyor nasıl 10 binlik pil bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok daha denemedim bir gün tam bitirip deniycem. Yani %100 yanıp sönerken acaba şarj tamamlandı mı yoksa şarj olmaya devam mı ediyo onu anlayamadım. Hızlı bitmesi normal çünkü drone motoru var diyolar bunda dronelar da hızlı bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 28 Şubat 2025; 9:4:13 > -
Ben %100 olunca alıyorum, sıfırladım bikere komple kapandı gösterge paneli 0 a indi, sonra %100 olunca aldım o yanıp sönme bitmiyor yani
Drone motoru varsa normal ama hadi bunda tek motor var üzerine 10.000 mah pil koymuş tek motoruda bi zahmet idare etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Şubat 2025; 9:6:35 >
Aynen, Güncelleme geç geldi. Gümrükten çıkmış Aras kargoya teslim edilmiş.
-
Teşekkürler
-
Gözünüz aydın hayırlı olsun hocam,iyi günlerde kullanın
-
Teşekkürler, siz de... Gerçi henüz teslim edilmedi gelsin de ...
-
Yaşamazsınız. Kargo adres olarak sizin adınıza gelecek ama gümrükte kardeşinizin TC numarasınıa işlenecek. Ben de 3 kayıtlı TC numarası üzerinden sizin gibi işlem yapıyorum.
Arkadaşlar, bilgilendirme amaçlı bir paylaşım yapmak istiyorum. Elektronik cihaz alırken batarya (pil) kapasitesine, özellikle de mAh (miliamper-saat) değerine dikkat etmenizi öneririm. Bu sadece hava üfleme veya lastik şişirme cihazları için değil, benzer tüm elektronik aletler için geçerlidir.
Örneğin lastik şişirme cihazını ayda 1-2 kez kullanırsınız (tabii lastiğinize çivi batmazsa). Hava üfleme cihazını da benzer şekilde ayda 1-2 defa kullanırsınız. Diyelim ki cihazınızı şarj ettiniz ve bir köşeye koydunuz; pil, ister istemez zamanla %10 civarında enerji kaybedecektir. Bu kayıp bazen bir hafta içinde, bazen birkaç gün içinde olabilir; ortam sıcaklığı gibi dış etkenler de bu durumu etkiler.
Bu yüzden alacağınız cihazların batarya kapasitesinin en az 18.000 mAh veya üstü olmasına özen gösterin. Çünkü bu tür cihazlar maksimum güç harcarlar ve düşük kapasiteli bir batarya size yeterli performansı sağlamayabilir.
Bende kablosuz bir halı süpürge makinesi var. Yavaş modda 60 dakika, hızlı (maksimum) modda ise 12 dakika çalışıyor. İlk aldığınızda bu süreler doğru olur, ancak zamanla batarya kapasitesi düşeceğinden bu çalışma süreleri de azalır.
Şarjlı cihazların batarya kapasite kaybı; pilin türüne, kullanım şekline, şarj döngüsüne ve çevresel faktörlere bağlıdır. Özellikle lityum-iyon (Li-ion) ve lityum-polimer (Li-Po) pillerde tipik kapasite kayıpları şu şekilde olabilir:
- 1 yılda: %10 - %20 kapasite kaybı
- 2 yılda: %20 - %30 kapasite kaybı
- 1 ayda: Düzgün kullanımda belirgin bir kapasite kaybı olmaz, ancak kötü şarj alışkanlıkları (örneğin sürekli tam dolu veya tamamen boş kalması) ufak da olsa etki edebilir (%1-2 gibi minimal bir kayıp olabilir).
Pil sağlığını korumak için bazı öneriler:
- Pili %20 - %80 aralığında tutmaya çalışın (tam dolum ve tam boşalmadan kaçının).
- Aşırı ısınmadan koruyun, özellikle şarj sırasında.
- Orijinal veya kaliteli adaptör ve kablo kullanın.
- Uzun süre kullanılmayacaksa pili %50 civarında bırakın.
- Yeni aldığınız cihazı tam şarj edin ve bataryayı tamamen bitirmemeye özen gösterin.
Bu bilgileri kendi araştırmalarım ve yapay zeka desteğiyle sizlere sundum. Umarım faydalı olur!
-
Rica ederim hocam ne demek? Powerbank kutusuna rastlarsam haberdar ederim sizi mutlaka.
sağolun hocam.şimdiye kadar 3 tane bilinen powerbankim oldu.uzun süre kullandım.ilk powerbankim 2014 de almıştım.Xiaomi marka sonrakilerde xiaomi ile devam etitm.son 2 powerbankte (20.000 mah) batarya şişmesi oldu.korktum ve direk çöpe attım.Ama seneler geçmesine rağmen sanki ilk günkü gibiydi.çok az piller de kayıp olmuştu.
bu boş kutu powerbank tam benlik .istediğim zaman pilleri değiştirme şansım var ve çok kolay .
tekrardan teşekkür ederim saygı değer hocam
-
wincreditte aynı üründen 1 den fazla aldırmaması kötü. Alacağım üründe daha düşük fiyatlıları sepetimde ama karşıma bir türlü çıkmıyolar wincreditte. Dünkü alışverişimde kolayca çıkmıştı.
-
Arkadaşlar, araç sahibi olan arkadaşlarımı bilgilendirmek amacıyla bu yazıyı yazıyorum. Araçta bulunması gereken en önemli ekipmanlardan biri de akü takviye kablosudur. Bende hızlı şarj cihazı vardı ve bu cihaz akünün amperini gösteriyordu. Her gün aracı sürsem de sürmesem de akünün durumunu kontrol ediyordum. Ancak ne olduysa üç gün önce aracım çalışmadı. Üstelik herhangi bir ışığı açık da unutmadım. Sizden ricam, eğer benim kullandığım cihazın aynısını kullanıyorsanız çok güvenmeyin. Benim yaşadığım gibi bir sorun yaşamamak için dikkatli olun. Yeni bir takviye kablosu alırken bakır kablo olmasına özen gösterin. Bildiğimizi sandığımız bazı yanlışlar olabiliyor, bu konuda sizi bilgilendirmek isterim.
Gerekli malzemeler:
- Takviye kablosu (artı ve eksi kutup için kırmızı ve siyah kablo)
- Çalışır durumda bir araç (karşı taraftaki araç)
Adımlar:
- Araçları Hazırlama:
- İki aracı mümkün olduğunca birbirine yaklaştırın, ancak birbirine değmemesine dikkat edin.
- İki aracın da kontağını kapatın ve el frenlerini çekin.
- Kabloları Bağlama:
- İlk adım: Kırmızı kabloyu (+), önce çalışan aracın artı (+) kutbuna bağlayın.
- İkinci adım: Kırmızı kablonun diğer ucunu, sizin aracınızın artı (+) kutbuna bağlayın.
- Üçüncü adım: Siyah kabloyu (-), çalışan aracın eksi (-) kutbuna bağlayın.
- Dördüncü adım: Siyah kablonun diğer ucunu, sizin aracınızın metal bir kısmına (şaseye — motor bloğu veya metal bir vida olabilir, aküden uzakta bir yer) bağlayın. (Direkt akünün eksi kutbuna bağlamanızı tavsiye etmem; kıvılcım riskini azaltmak için.)
- Karşı Taraftaki Aracı Çalıştırma:
- Çalışan aracı çalıştırın ve motor devrini 2000-2500 devir/dakika seviyesinde tutun (hafif gaz vererek).
- Bu şekilde 2-5 dakika kadar bekleyin. (Eğer akünüz çok boşalmışsa bu süre biraz daha uzun olabilir.)
- Kendi Aracınızı Çalıştırma:
- Denemek için kontağı çevirin. Motor çalışmazsa 5 dakika daha bekleyip tekrar deneyin.
- Kabloları Sökme (Ters Sırayla):
- İlk adım: Siyah kabloyu sizin aracınızdan çıkarın.
- İkinci adım: Siyah kabloyu çalışan araçtan çıkarın.
- Üçüncü adım: Kırmızı kabloyu sizin aracınızdan çıkarın.
- Dördüncü adım: Kırmızı kabloyu çalışan araçtan çıkarın.
- Motor Çalıştıktan Sonra:
- Aracınızı en az 15-20 dakika rölantide çalışır durumda bırakın veya kısa bir sürüş yapın ki akünüz şarj olsun.
Dikkat:
- Takviye kablolarını bağlarken kutupları karıştırmamaya çok dikkat edin! Yanlış bağlama elektrik sistemine ciddi zarar verebilir.
bende bu kabloyu sipariş verdim. ara ma akısmına WU515476 kodu yazarsanız çıkar
-
Win credit ile alışveriş yaptım aldığım ürünlerden birisini yanlış ölçüde almışım siparişi iptal edersem eğer hakkım kaybolur mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaybolmaz ama ilk alışveriş bonusu 10 jeton kaybolur. Bunun için de 2 ayrı sipariş 600+650 ödeme yapman gerekir. Başıma geldi ordan biliyorum. Bu wincreditin sürekli gelmesi garip değil mi ya 5 kere aldım yine geliyo buga girdi galiba. Bunlar nasıl para kazanacak böyle.
ayın 13-14 ünde iptal ettiğim siparişlerin parası hala yatmadı vakıfbank. Ekstre kesilecek nerdeyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 28 Şubat 2025; 10:51:50 > -
Benim telefonda wincredit cleim credit vs sürekli geliyor ama babamın telefonda hiç çıkmıyor. Bunun bi taktiği vs var acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X