hocam herşey ucuz değil ,iyi araştırmanız gerek. mesela araç hava lastik şişirme trendyolda daha ucuz . |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (293. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam bu 1000tl nasıl oluyor bir de 2 tane bedava veren mi .hatırlayamadım
hocam tam nasıl oluyor ben denemedim.size daha önceden sizin seçip baktığınız ürünlerimi sunuyor.
demek istediğim siz sepetinizdeki ürünleri seçebiliyormusunuz yada istediğiniz ürünleri
-
Hala havalimanında bekliyor çinde uçuş uçmak için .
son gün gelecek sanırım 25 ocakta sipariş 18 şubatta teslim olacak sanırım .
-
hocam bendede şöyle.mng lerin bazıları havalimanı deposunda bazıları uçuş beklemekte bir tanesi havalanmayı beklemekte.
ptt olanlar depoda beklemekte.karmaşık sistemleri var.3 posta servisi hepsi bir uçakla gönderilmiyorlar.
müşteri hizmetleri ile görüşün olayı anlatın .talep açsınlar size.her bir hareketlerinde size mesaj gelecek .sizinle özel bir kişi ilgilenecek.bütün detaylardan bahsedicek
yararı var mı evet oluyor efendim.deneyin efendim
-
hocam çok teşekkür ederim .şimdi yazdıklarınızı göz ardına alırsam bende bu soruları sormak istiyorum
bende 1535 jeton diyor.sadece 75.00 kaldı.1.000tl kredi diyor. zaman 33.24.30 (ne demek saat mi gün mü)
%4 iade+ekstra 10 jeton peki ben genelde 1000 tl ye yakın veriyorum .o zaman ilkinde 1000 tlye yakın siparişimi verip ödemeye geçiyorum .(ödendikten sonra 30 dakika sonra mı jetonlar yansıyacak)
1000 tl ye 40 jeton edecek.ilk siparişimde
bana önceden örnek limitten bahsettiniz.az olsun sipariş verdiğiniz.1000tl olursa sorun olmaz sanırım .
sonraki 2.ci siparişimde 1000 tl yapsam .yüzde kaç tam veriyor .
yani anladığım 2 siparişten sonra 1000tl kredim mi olacak.
peki bu siparişleri bir gün içinde yapsam ne kadar zamanda jetonlarımı krediye çeviriyor
hocam deniyeceğim ama sipariş hakkım kaldımı bilmiyorum
bu arada ben istediklerimi seçemiyorum sanırım daha önce bakıp almadıklarım karşıma çıkıyor
çok çok teşekkür ederim hocam
-
anladım hocam dikkat etmem konu ---- birinci siparişi verdikten 30 dk icinde vermelisiniz.----demişsiniz
çok teşekkür ederim deniyeceğim ama 2 sipariş hakkım kalmadı sanırım her iki hesabımda .
daha bugün yeni sipariş vermiştim sanırım şimdi 1 hakkım kaldı.
tekrardan sağolun .iyiki varsınzı hocam
favoriye nasıl ürünü koyabilirim bulamadım
youtube dan buldum favoriye eklemeyi
teşekkür ederim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 11 Şubat 2025; 19:25:33 > -
10 ocak iptali hala yatmadi. son 9 şubata kadar yatar yaziyordu.
enpara bize gelen iade yok diyor
enparaya harcama itiraz olusturdum. olumsuz sonuclandi dedi sonra da surec devam ediyor dedi.
bddk ya yazdim sikayet bankaya aktarildi diyor.
sonuc iade ortada yok. boyle olacagini bilsem iptal etmezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipay ise iptalde kredi olarak aktar demek lazım. Zaten yeni sipariş verip kullanacağımız garanti. İyzico ise zaten iade hemen yansıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu iade edilen ürün eğer Temu kredisi istersem .mng ye gönderdiğim kargo kaç gün içinde Temu kredisine yansıyor.Kargo kaç günde tekrardan Temuya gitmekte.
yapmış olan arkadaşların bilgisini alabilirmiyim lütfen
biri daha önceden nir şey demişti kargoyu mng ye verince bir kaç günde ulaşmadan para yatıyor yanlış hatırlamıyorsam .
prosedür nedir .
-
Yanlışlıkla 27$ üstü sipariş verdim (vergi dahil toplam) iptal ettim hemen. 18'inde geri yatırılacağı söyleniyor bakalım. 2 ürün alacağım 27$ geçiyor. Ayrı ayrı söylersem de sipariş minimum fiyatına takılıyor. Napacağım ben ya ?
-
hocam Temu zaten 1075tl ye kadar sipariş izin veriyor.
ben genelde 950-975tl olarak veriyorum garanti olsun diye.
sizin sipariş toplam bedeliniz ne kadar dı
-
1125,98 ₺ Bende sipariş verirken sorun yaratmadı. Çat diye çekti :D Çay aldım geldim kafama dank etti sonra :D
-
Yanlışlıkla 27 Euro üstüne sipariş veremezsiniz.Temu uyarır ve izin vermez alışverişi tamamlamanıza. Ayrıca takılmayın o 27 Euroya. Temu lira olarak gösterir size limitinizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl izin verdi hocam deneyince hata veriyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya çok zararlı bi site.
hiç aklımda olmayan ihtiyacım olmayan şeyleri görüp aldım.
bu ay 2 bin tl harcamışım.
yani almasam da olur şeyler...
diyeceğim sitede fazla dolanmayın.
-
27 euro'nun içinde ürün, kargo ve vergi toplam değil mi? Eğer öyleyse toplamı 1.225,98 TL ediyor. Bu da 27 euroyu geçiyor. Nasıl verdiğimi ben bilmiyorum. :D 27 Euroya takılmayın diyorsunuz da gümrüktekiler öyle bi takar ki :)
-
Vergi hariç ürün ve kargo toplam 30 Euro yu geçmemeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X