İlk kez sipariş vereceğim. Temu'nun ilk sipariş için herhangi bir kampanyası var mı acaba? |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (279. sayfa)
-
-
Daha uçağa binecek. Ortalama 1 hafta içerisinde elinde olur.
-
iyi de aynı sipariş farklı paket ne kadar saçma bir iş yapmışlar. 2 farklı siparişinde yarısı gelmiş... Yarısı orada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu önceden de yapıyorlardı. Benim de aynı şekilde oldu. Bir kısmı aras kargo ile bir kısmı ptt ile gelecekti. Aras kargoyu teslim aldım. PTT'yi daha teslim almadım. Boyutlara göre veya ürünlerden bazılarının depo süreçleri devam ettiğinde bu şekilde yapıyorlar.
-
bunlardan önce 5 sipariş geçmiştim hiç öyle olmamıştı bana neyse bakalım.
Benimde birçok siparişim var. İkinci kez böyle bir şey oldu. Problemsiz gelsin de gerisi önemli değil. En fazla gümrükteki aylık sınırımıza -1 olarak işler.
-
en son 3 gün önce güncelleme gelmişte.3 gündür ses yok takip kısmında
Merhaba, ilk siparişimi verdim. 3000 liralık kupon için 3 ürün satın aldırdı bana. Kuponları parça parça verdi. Son geçerlilik tarihi 1 şubat görünüyor. Yani 2 gün var. Kaç sipariş hakkım var ? Ve bu Kuponları toplu kullanmanın bir yolu var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunları nerden bulabiliriz
3. Linktekine benzer bir cihaz kullanıyorum. Kombi ile ilgili bilgim yok ama bisiklet, otomobil lastiği ve top şişirdim cihazla. Zaten bunlar için yüklü basınçlar var içerisinde ama bu basınç değerlerini değiştirebiliyorsunuz. Belirlenen basınca gelince kendisi duruyor. Söylediğiniz gibi fazla basıncı düşürdüğünü sanmıyorum. Daha doğrusu bunu hiç denemedim. Ama arabanın lastiğine ilk bağladığımda genelde lastik basıncı düşük oluyor. Cihazı çalıştırıp normal haline getiriyorum.
-
bendede oldu 2 siparişimi 4 parça olarak bölmüşler.Arkadaşın biri bu soruyu yanıtlamıştı ve,daha önceden ptt ve aras kargo numaralarına bakmamı istedi.2 ptt kargo ve 2 aras takip numarası aynı o zaman 4 hakımızı doldurmuyormuşuz .2 hak olarak oluyormuş.
-
-
hoşgeldiniz ,hayırlı olsun siparişiniz.temuda ayda 5 sipariş hakkınız var .Bende bu soruyu çok sordum.Bakacağınız şey (Gümrük beyanı bilgileri gönderildi) Eğer Şubat ayında gönderilecekse (Gümrük beyanı bilgileriniz) Şubat ayınızda 1 hakkı biter.
Temu sizi uyarıyor 5 haktan sonra sipariş veremiyorsunuz.Eğer diğer sitelerden de sipariş verdiyseniz Temu bunu bilemez.En iyisi Temu ile devam etmek .
-
Anladım hocam teşekkür edeirm.Bugün benzin istasyonunda lastikleri şişirdim.Önler 33 arkalar 32 .Aracın kapısında yazıyor.20 kilometre sürdüm hava basınçları 36 oldu.Yazın olmuş olsa daha fazla olurlardı.
Daha öncedence bahsettim.benzinliktekiler az da olsa su basıyor.Bu da lastiği çok etkiliyor.Ben daha karar veremedim.Keşke havayı da otomatik indirme özelliği olsa.
Siz ürününüzden memnunmusunuz.Siz Temudan mı almıştınız.Benim haklarım doldu bende Türkiyeden siparişi vericem ama hangisini versem kararsızım
-
Gayette hava basabiliyor. Zaten 1,2bar falan basılıyor.
-
Arka arkaya aynı gün sipariş verebilir miyim yani ? Bir de en iyi kombo nasıl oluyor, wincredit,kupon vs
hocam teşekkür ederim .sorum olacaktı.sizdeki ürün bu mu?
trendyol.comRever Oto Araç Hava Kompresörü Şarjlı Dijital Ekran Araç Hava Lastik Şişirme Pompası Basınç Göstergeli Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/rever/oto-arac-hava-kompresoru-sarjli-dijital-ekran-arac-hava-lastik-sisirme-pompasi-basinc-gostergeli-p-850701448?merchantId=413282fazla havayı alıyor mu hocam ?memnunmusunuz.Araç şişirmede nasıl performans.
bu ürün nasıl hocam tavsiye edermisiniz.
www.hepsiburada.comRever Şarjlı 3600 Mah Oto Araç Hava Kompresörü / Motosiklet Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/rever-sarjli-3600-mah-oto-arac-hava-kompresoru-motosiklet-scooter-bisiklet-arac-lastik-pompasi-p-HBCV00007K43Z8ocam son bir sorum olacak.Genleşme tankına nasıl hava basılıyor.(Direk mi takıyorsunuz)Özel anahtarla sökmüştü gelen teknisyen.O anahtarın ismi nedir.Ve yeni sibop takdığını söyledi.
hocam 1500tl para aldı bari 2 sene sonra ben yapmayı denerim .
-
arka arkaya verebilirsiniz de bekleyin biraz ard arda vermeyin derim.Ben bekleyip veriyorum .Çok alıcağınız varsa eşiniz arkadaşınıza da hesap açın.onların hesaplarından siparişlerinizi verin
wincredit kupon onlar daha önce açıklandı.geri sayfalarda .en fazla 5 yada 10 sayfa gerideler.bende pek bilmiyorum.ilk defa wincredit kullandım.birde %20 vermişlerdi.Uzun zaman aldı diye.
-
İlk aldığımda kupon verdi, sanırım kuponlar en boş olanlarmış. Şimdi girdiğimde wincredit geldi. Onla sipariş verip ilk siparişimi iptal etmeyi düşünüyorum.
claim credit ----yazın efendim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X