Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ggratel111 , yaşam bilgesi yamağı Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.279
Cevap
318
Favori
391.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paslanmaz çelik peynir & meyve rendeleyicisi : 175₺

(256₺ almıştım 175₺ düşmüş. Victorinox , microplane ayarın da. Parmağı kaptırırsanız götürür çok kaliteli)

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kredifırsatına katıldım ancak ürünlerin çoğu yollandı sadece 50tl lik bir şey yollanmadı. Ayrıca yollayacaklar ama kargo hakkım doldu.
    Sadece yollanmayanı iptal edersem Kredi iadesi iptal olur mu ve 90 gün ceza alır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 10 Aralık 2024; 1:7:3 >
  • Kredi ne zaman geri ödeniyor. Alışveriş yaptım ürünler ulaştı kredilerimde gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ravanel R kullanıcısına yanıt
    Krediden kastınız % 45 - % 50 kredi iadesi fırsatı mı? Yoksa wincredit olan mı?
    % 50 olansa sipariş verdiğiniz günden başlayarak 7 gün boyunca siz tek tek ekliyorsunuz. Atladığınız günün kredisi de iptal oluyor. Yok wincredit ise, ürünler kargolanınca doğrudan 600 TL hesabınıza yükleniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ürün kargolanınca wincredit e gidip kendiniz alıyorsunuz

• az önce çark çıktı ve 2000 lira ödül için 3 ürün alın dedi. bu 2000 liralık ödül nasıl bişeydir? belli bir ürün için mi geçerli yoksa gift kart gibi bişey mi?

arkasından süpriz çıkma ihtimaline karşı sorayım dedim. değer mi ?

• McCarty kullanıcısına yanıt

750'ye 200 gibi değişik oranlarda kupon paketi.

Tek seferde vermiyor yani birde kullanma süresi kısa kullanmazsan siliniyor kuponlar.

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, prof ürünler pahali geldiği için sizin dediklerinizi bakacağım 8)

• Arkadaşlar temu da satıcıya mesaj atabiliyor muyuz?

• bluee24 B kullanıcısına yanıt
    Yok

• Meşhur gimbal ı bir hevesle aldım, bugün geldi ama hiç kullanabileceğim bir şey değilmiş. İsteyene vergi dahil aldığım fiyattan verebilirim(837tl) ankara içi. 10dk kullandım deneme amaçlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 11 Aralık 2024; 1:17:41 >
  • ahmetcs kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Win credit ayarlar kısmında mı

Rica ederim. Arama kısmına wincredit yazıyorsunuz. Aramaya bakıyorsunuz. Otomatik kampanya arayüzü açılıyor.

• Temu'ya ne olmuş böyle yahu. Uçak indikten 2 gün içerisinde gümrükleme bitip, kargocuya vermişler paketi.

10 günde teslim bir alışveriş olacak gibi.

• Yeni düzenlemenin bizim açımızdan en negatif yanı artık pahalı şeyler alamıycaz gibi anladım, Pahalı önerileriniz varsa atında alalım erkenden

• Yeni üyelikte kod ya da banka cashback kampanyası var mı bildiğiniz

• Temudan yılbaşı hediyesi olarak bir şey aldım 7 Aralık saat 23.24'te havaalanına gidiyor diye güncellendi. Ama o zamandan beri başka güncelleme yok. Acaba 24 Aralık'tan önce elime geçer mi?

• Ben TEMU'ya sık sık yazıyorum müşteri hizmetlerinden. Türkiye'ye warehouse açın diyorum. Siz de yazın şu 30 euro saçmalığı yüzünde 1040-1050 tl üstünde hiç bir şey alamıyoruz. Vatandaşın da ilgisi var hevesi var. Yoğun bir alışveriş var. Belki en azından çok satan ürünler için bir warehouse açarlar direk TR'den gelir sık alınan ürünler. %60 saçmalığı da olmaz

@BoraWish muhtemelen gelir.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Umarım gelir.

• ahmetcs kullanıcısına yanıt
    Bende beğenmedim hocam geri göndereceğim galiba

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.