Şimdi Ara

%temp% dosyalarindan silme islemi gerceklestirdim. PC acilmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar. Yaklasik 4 yasinda bir laptopum var. Toshiba c855. Win10 pro surumu yuklu icinde. i3 2370m ve amd 7610m bilesenleri var. Takdirinizdir ki bazi oyunlarda cok cok dusuk fps aliyorum ve bu sorunu cozmek icin bircok yol denedim. Son denedigim yontemde %temp% dosyasinin icindekileri silmem gerektigi soylendi. Denileni yaptiktan sonra yeniden baslatmami istedi. Onayladigimda kapandi. Acilirken win10un hosgeldiniz ekrani geldi. Fakat hicbir seye basilmiyor. Sadece sag altta 3 tus var. Biri kapama acma biri buyutec digeri de ekran klavyesi. Fakat ekran klavyesiyle hicbir sey yapamiyorum. Guvenli modda da acilmiyor bilgisayar. Kapatma tusuna basarken shiftle beraber hicbir sekilde safe mode acilmiyor. Son care biostan boot etmek midir? Baska bir cozum yolu varsa yardimci olabilir misiniz?
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • temp klasörünü temizlemek sıkıntı yaratmaz. ben her gün siliyorum. başka bi şey farkında olmadan yapmış olmayasın hocam
  • Baslangictaki hizmetleri durdurdum bir de baska herhangi bir islem yapmadim hocam. Baslangic islemlerinde gozumden kacirdigim bir sey olmus olabilir mi acaba windows baslatma sihirbazi falan gibi bi sey atiyorum su an?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.