Şimdi Ara

Temmuz Ayının PlayStation Plus Extra ve Premium Oyunları Belli Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ps plus haberinde Game Pass konuşuluyorsa bu Xbox tarafının büyüklüğünü gösterir. 😂😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim ne derse desin Sony geçte olsa durumu tersine çevirdi.X box tarafındaki gurup beğenmese de sorun yok.Onların yorum yapmasını da zaten takan da yok.
  • Siz bide Sony Klasik kütüphanesini doldurduğunda görün..Adamların elinde çok büyük bir oyun mirası var taa 90'lı yıllardan gelen...Daha Extra kütüphanesi var, Her ay verilen essential oyunları var, Özel oyunlar var ohoo....
  • İyiki ps5 almışım, 2 yıllık deluxe üyeliğimi aldım artık her ay extraya eklenecek oyunlar ve her ay verilen 3 oyunla miss gibi geçinir giderim..Aradada çıkan GOW-GTA 6 gibi çok kaliteli oyunları satın alırım olur biter daha ne olsun...Gamepass te güzel ama bence büyüsünü kaybetti..En son yapılan etkinlikte orta halli ve online odaklı oyunlarla yollarına devam edeceklerini belli ettiler..PS cepheside orta halli oyunlarla destekleyecek ama üstüne bide konsola yapılan taş gibi özel oyunlar var. Yani PS, hem gamepass benzeri bir kütüphane sunuyor hemde üstüne özel oyun basıyor konsola. Ondan dolayı PS cephesi bana daha dolu dolu ve ilgi çekici geliyor..Tabiki herşey zevk meselesi..
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Ya öyle ama işe yarar mesaj atan da var. Blok işi için bir hedef kimlik lazım. Bu anonim hesap kimliksiz. Ben blok atsam da bu, sorunu ortadan kaldırmıyor. İyi yorumcuları da kötü yorumcularla birlikte engelliyorsun. Bana bir anonim hesabın binlerce kişi tarafından yorum yapmak için kullanılması inanılmaz saçma geliyor. Sorun sadece troll mesaj olması da değil, ciddi mesajlar da olabilir. Ya düşünsene bir haber başlığı altında bir DH Misafiri bir şeyler yazıyor. Hemen altında başka bir DH Misafiri bir öncekinin tam tersini yazıyor. Biri seviyor biri sövüyor. Böyle böyle alt alta onlarca mesaj yağdığını düşün. (Bir keresinde bizzat buna şahit olmuştum, gerçek üye mesajlarından çok DH anonim hesabı mesajları vardı ve komikti.) Veya yine rastladığım bir olayı anlatayım. Forum çok sevdiğim saydığım, yorumlarını çok beğendiğim ayaklı ansiklopedi diyeceğim üyelerden biri var. Bir DH misafirinin bir haber başlığında cehalet kokan yorumuna cevap verip düzeltmeye çalışıyor. Bana soruyor bu üyeliği. Ben de diyorum ki o ortak anonim hesap, o mesajı yazan sarı çizmeli Mehmet Ağa. Sen bu arkadaşı düzeltmeye çalıştın ama o arkadaş muhtemelen senin mesajını okumayacak, görmeyecek ve o cehaletini alıp çoktan başka bir yerde ve zamanda yine cehaletini ortalığa salacak. (He mesaj yine boşa gitmez başkaları okur ama asıl adresine gitmeyebilir.)


    Bence insanlar yorum yapmak istiyorsa anonim de olsa bir kimlik edinmelidir. Zor bir şey değil, bir zahmet üyelik almalılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Biz de yedik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Kurunun yanında yaş da yanar.


    Madem doğru düzgün mesaj atanlar var bir zahmet üyelik açıp yazsın ne yazıyorsa yoksa mesajların en ufak bir değeri kalmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bana bsc misafiri arkasına sığınarak hakaret eden şahıs, bana bu geceye kadar gerçek hesabınla özür dm i atarsan seni affedicem, atmazsan yarın suç duyurusunda bulunuyorum.
    Temmuz Ayının PlayStation Plus Extra ve Premium Oyunları Belli Oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    dm dende özür mesajı ilettim bir de buradan özür dilemek istedim @Persona_6 ve diğer arkadaşlar yaptığım terbiyesizlikten dolayı sizlerden ve @Persona_6 arkadaşımızdan sizlerin önünde özür diliyorum. Bir daha forumda kimseye karşı böyle bir davranışta asla bulunmayacağıma dair söz veriyorum. Başta @Persona_6 olmak üzere herkesten bir kez daha özür dilerim. @Persona_6 ve diğer arkadaşlardan da beni affetmenizi istiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob07 -- 14 Temmuz 2022; 18:59:10 >
  • Bu oyunları daha önce hiç bir oyunu oynamadım deneyeceğim inşallah güzellerdir .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    kedi simulasyonunu fanlar dışında kimse beklemiyor


    Alemsiniz olm ya büyük bir kitlenin dikkatini çekti bu oyun çok merakla bekleniyor. Benim için yılın en çok beklediğim oyun Stray. PC kullanıcıyım. Ayrıca bu bir simulasyon değil hkayeli bir oyun*.
  • Stray çok güzel olacak bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.