Şimdi Ara

temizlik sonrası görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarımı temizlerken işlemci fanını ve işlemciyi soktum cok fazla tozlanmıstı temizledikden sonra taktım ama görüntü gelmıyor. bilgisayar ilk acılırken siyah ekran geliya anakartın isminin flan yazdıgı yer ama 2 sn ye sonra tamamen kararıyo bi daha da görüntü gelmıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• işlemciyi de söktünüz mü acaba? Eğer sökmüşseniz takarken falan eğilme ihtimali var da bacaklarda falan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

işlemciyi de söktünüz mü acaba? Eğer sökmüşseniz takarken falan eğilme ihtimali var da bacaklarda falan...

evet soktum ama cok dıkkat etmedım bacakların da egilme bakıp tekrar mesaj atıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

işlemciyi de söktünüz mü acaba? Eğer sökmüşseniz takarken falan eğilme ihtimali var da bacaklarda falan...

baktım bacaklar hafif capraz duruyo ama hepsi aynı şekildi ya hepsini birden yamutmuşuum yada hepsi normal :D
  • Çok yamulmamışsa sıkıntı işlemciden değildir sanırım ama işlemciyi başka bi pc de deneme imkanınız varsa deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqi42

Çok yamulmamışsa sıkıntı işlemciden değildir sanırım ama işlemciyi başka bi pc de deneme imkanınız varsa deneyin

işlemci saglam diger bilgisaraya taktım sıkıntı cıkarmadan çalışıyor
  • quote:

Çok yamulmamışsa sıkıntı işlemciden değildir sanırım ama işlemciyi başka bi pc de deneme imkanınız varsa deneyin

ayrıca bacaklardada yamukluk yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemci yuvasında bi sıkıntı olabilir mi başka bi işlemciyi kendi anakartınızda deneme imkanı olabilir mi :)
  • quote:

işlemci yuvasında bi sıkıntı olabilir mi başka bi işlemciyi kendi anakartınızda deneme imkanı olabilir mi :)

ilemci yuvasın da sıkıntı var sa takacagım işlemcinin de bi faydası olarmu ki
  • CPU soğutucusu ile CPU arasındaki termal macunu silmiş olabilirsiniz. İkisi arasında termal macun olması gerekir ve soğutucu ünitenin cpu üzerine tam ve sıkıca oturması gerekiyor.
  • ekran kartını yerinden oynatmış olabilirmisin ? kontrol et istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: arescom

CPU soğutucusu ile CPU arasındaki termal macunu silmiş olabilirsiniz. İkisi arasında termal macun olması gerekir ve soğutucu ünitenin cpu üzerine tam ve sıkıca oturması gerekiyor.

tamam terman macunu temızlerken sıldım
    ama bende 2 bilgisaray var 2 sın dede sıldım biri calısıyo dıgerı acılmıyo ilk mesajdada belirttigim gibi 2 sn ye ekran gelıyo sonra monitörün isigi yanıp sonmeye baslıyo sankı bilgisaray kapalıymııs gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

ekran kartını yerinden oynatmış olabilirmisin ? kontrol et istersen

sanmıyorum anakart onbort ekran kartını sokup anakarta bagladım aynı sorun la karsılastım
  • termal macun olmadığı için ve özellikle de cpu soğutma ünitesini tam oturtmuyorsanız, cpu'nun aşırı ısınmasından dolayı sistem kapanıyordur.

Başka bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum.

2 gr termal macun satın alın ve az bir miktar macunu cpu nun tam ortasına damlatın ve soğutucuyu üzerine düzgünce kapatıp kilitleyin, sorununuz kalmayacaktır.
  • Çalışan işlemcı takarsan faydası olur işlemci yuvasında sıkıntı varsa çalışan işlemcin çalışmaz :)
  • quote:

termal macun olmadığı için ve özellikle de cpu soğutma ünitesini tam oturtmuyorsanız, cpu'nun aşırı ısınmasından dolayı sistem kapanıyordur.

Başka bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum.

2 gr termal macun satın alın ve az bir miktar macunu cpu nun tam ortasına damlatın ve soğutucuyu üzerine düzgünce kapatıp kilitleyin, sorununuz kalmayacaktır.

ama diger bilgisayar calısıyo bi sıkıntısı yok.
    permal macunu nerden bulabilirim.
    birde termel macun performansı cok etkıler mı
  • quote:

Çalışan işlemcı takarsan faydası olur işlemci yuvasında sıkıntı varsa çalışan işlemcin çalışmaz :)

işlemci sağlam çalışıyor
  • Diğer pc nin cpu ile bu pc nin cpusu farklıdır muhtemeln. Amd ve yeni tip cpu lar daha fazla ısınırlar. buna anakartın ısınma sorunları da eklenirse daha çabuk ısınırlar.

Termal macunu herhangi bir tekno marketten yada en yakın bilgisayar mağazasından alabilirsiniz. macunsuz cpu tavsiye etmem.

Performans sorunuzu içinde, evet etkiler. Çok ısınan cpu daha yavaş bir sistem sunar size.
  • quote:

Diğer pc nin cpu ile bu pc nin cpusu farklıdır muhtemeln. Amd ve yeni tip cpu lar daha fazla ısınırlar. buna anakartın ısınma sorunları da eklenirse daha çabuk ısınırlar.

Termal macunu herhangi bir tekno marketten yada en yakın bilgisayar mağazasından alabilirsiniz. macunsuz cpu tavsiye etmem.

Performans sorunuzu içinde, evet etkiler. Çok ısınan cpu daha yavaş bir sistem sunar size.

2 bilgisayarada kullanıcam tahminen ne kadar macun almam gerekir
  • quote:

Diğer pc nin cpu ile bu pc nin cpusu farklıdır muhtemeln. Amd ve yeni tip cpu lar daha fazla ısınırlar. buna anakartın ısınma sorunları da eklenirse daha çabuk ısınırlar.

ama yinede termal macundan oldugunu sanmıyorum cunku işlemcı ısınmaya fırsat dahı bulamadan gorun tu gıdıyor ustelık 2 pc nin işlemciside ay nı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.