Şimdi Ara

Temiz Z5500

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z5500 ' MÜ İHTİYAÇTAN SATMAYA KARAR VERDİM, FİYATI 450 LİRA ACİL SATILIK.

SİSTEM SORUNSUZDUR İLK ALINDIĞI GÜNKİ GİBİ SESTE VE GÖRÜNTÜDE HERHANGİ BİRŞEY YOKTUR.

BU FİYATA BÖYLE BİR SES SİSTEMİNE SAHİP olduĞUNUZ İÇİN EMİNİM BANA TEŞEKKÜR EDİCEKSİNİZ.

GARANTİSİ TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ BİTTİ AMA BEN SİZE 2 YIL GARANTİ VEREBİLİRİM ARKADAŞLAR.HERHANGİ Bİ SORUN olURSA İADE EDEBİLİRSİNİZ.EV ADRESİMİ CEP NUMARAMI ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİNİ HER BİLGİMİ SİZİNLE PAYLAŞABİLİRİM GÜVEN İSTERSENİZ ;)

BALIKESİR/BANDIRMADA YAŞIYORUM,TERCİHEN YAKIN ÇEVREM ÖNCELİKLİ,FAKAT KARGO ÜCRETİNİ KARŞILARIM DERSENİZ HERYERE GÖNDEREBİLİRİM.

MERAK ETTİĞİNİZ SORMAK İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİRŞEY OLURSA ÇEKİNMEDEN SORABİLİRSİNİZ.
     Temiz Z5500

NOT yurtiçi kargoda turkcelden %30 indirimim var kargoyu karşılayabilirim,onu görüşürüz :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof_biri -- 26 Ekim 2013; 0:10:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayrılı satışlar. ürünün fotolarını koyarsanız daha hızlı satılır
  • tass_co kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim ;)

• pm attım merakla cvp bekliyorum.. ayrıca güncel fotolarını çekip koyarsan abisi karar vermek daha kolay olur
  • arkadaşlar ihtiyaçtan satılıktı, ilginiz için teşekkürler fakat geciktiniz:) para ayarladığım için şuan için ürün satılık değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.