Şimdi Ara

Temiz Sapphire Nitro R9 380X (Backplate)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz aralık ayında Sinerji'den topladığım sistemle sıfır gelen ekran kartımı satmaya karar verdim. Ekran kartı sistem üzerinde plastik kelepçeler ile sabitli halde geldiği gibi durmaktadır, kasadan çıkarılmamıştır. OC yapılmamıştır (zaten fabrika çıkışı OC'li)

768p monitör kullanıyorum ve açıkçası kart bana biraz fazla geldi. Ne zaman yeni bir monitör alacağım belli değil zaten şu ana kadar bu bilgisayarda 2 tane oyun bitiridim: Dragon Age Inquisition ve Witcher 3. Bunlar dışında oyun oynamaya fırsatım olmadı, sadece oyun dışı internet, facebook filan için PC'yi kullandım.

Yazın evde pek vakit geçirmiyorum, olursa da zaten sadece facebook ve youtube olur. Kartı satıp kışa kadar iGPU ile idare edeceğim, sonra duruma göre bakacağım.

Kartın garantisi devam etmekte, tıkır tıkır çalışmaktadır. Sinerji'den aldığım faturanın kopyasını göndereceğim. Bir de tek bir eksiğim var (alacak olan kişi sonra bıdı bıdı yapmasın :) ) Kartın kutusunun içinde üzerine yerleştirildiği köpüğü nasıl olduysa kaybettim, kutu içeriği tam ama bu eksik var o yüzden köpüklü plastik ile güzel muhafazalı biçimde yollayacağım

FİYAT 750TL'dir pazarlık yok, takas yok. Kargo alıcıya ait olup para transferi gerçekleşir gerçekleşmez kargolanacaktır. Garanti ya da PTT para transferi olabilir. Antalya içi veya Manavgat olursa elden teslim ederim.

Almak isteyen lütfen PM

düzenleme: fotolar eklendi

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meric07 -- 14 Haziran 2016; 13:15:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire 6700XT Nitro+
    geçen ay açıldı
    sapphire rx 6700 xt nitro+
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.