Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TEMİZ KULLANILMIŞ İNFUSE 4g Satın Al 26 Şubat 2012 18:40 1 1 TEMİZ KULLANILMIŞ İNFUSE 4g LÜTFEN AÇIKLAMALARI DİKKATLİ OKUYUN CİHAZ 4 AY ÖNCE SIFIR ALINDI PASAPORT KAYITLIYDI KAYDI DÜŞTÜ ESKİ MODEL SAMSUNG CİHAZIM VARDI ONUN İMEİSİNİ KOPYALATTIM 2 AYDIR ÖYLE KULLANIYORUM BİR SORUN ÇIKMADI ÇİZİGİ YOKTUR EKRANDA JELATİN TAKILI DİLİ İNGİLİZCE ROM KURMADAN TÜRKÇE OLMUYOR YANINDA VERİLECEKLER USB KABLO ŞARJ CİHAZI 8GB HAFIZA KARTI SİLİKON KILIF RESİMDE GÖRÜNEN ORJİNAL SAMSUNG KULAKLIK CİHAZIN HAFIZASI 16 GB TIR İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM TAKAS YOK GALAXY NOT ALDIĞIM İÇİN SATIYORUM sanalpazardan ilan açabilirim http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-kullanilmis-infuse-76100589/detay/ Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İNFUSE 4g İNFUSE 4g 720 tl TEMİZ KULLANILMIŞ İNFUSE 4g TEMİZ KULLANILMIŞ İNFUSE 4g