Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TEMİZ ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED (KAMİKAZELİ) Satın Al 4 Eylül 2025 23:13 1 1 TEMİZ ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED (KAMİKAZELİ) Çipi bizzat kendim KAMİKAZE yöntemi ile yeni taktım.Normalde çipe gitmesi gereken dat0 değeri nandın altından adaptör ile alınıyor bu adaptör: cihaz ısındığında, darbe aldığında yerinden oynuyor ve gereken değeri alamadığı için çipi aktif etmiyor.Kamikaze de ise nandın altında ki dat0 noktası cihazın anakartının 3. Katmanın da yol olarak işlemciye doğru gidiyor. Ben de bu nandan işlemciye döndüğü noktasını kazıyıp oradan dat0 değerini alıyorum. Isınma, darbe vs de herhangi bir zarar görmüyor ve değer kaybı olmadığı için de herhangi bir sorun oluşmuyor. Ömürlük oluyor cihaz Bu yöntem sayesinde OLED modeller de sıklıkla karşılaşılan DAT0 hatası olmamaktadır. Temiz cihazdır.Çip işlemi için içi açılmıştır.Tamir görmemiştir. Kozmetik 10/9,99(joyconun etrafında anca ışıkta görülebilen kullanıma bağlı çizikler mevcuttur)Kutusu ve aksesuarları mevcuttur. Üstünde 300₺ değerinde nano ekran koruyucu, analog koruyucu, 1200₺ değerinde SAMSUNG EVO PLUS 256GB hafıza kartı mevcuttur.Elimde bulunan 145 oyunluk arşivden istediğinizi yükleyebilirim.TİNFOİL mağazasından oyun indirebilirsiniz. PiCOFLY çip takılıdır. 3 ay cihaz garantisi mevcuttur. Bunu iş olarak da yapıyorum.EMUMMC işlemi uygulanmıştır bu sayede cihaz da online oyunlar oynayabilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soruyu sormaktan çekinmeyin.Satış sonrasıda teknik destek sağlıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED + ÇANTA TEMİZ ÇİPLİ 256GB NİNTENDO SWİTCH OLED (KAMİKAZELİ) [SATILDI] NİNTENDO SWİTCH ÇİPLİ 128GB V2+AKSESUARLAR [SATILDI] 2 AYLIK ÇİPLİ NİNTENDO SWİTCH LİTE + 256GB SD KART + AKSESUARLAR