Şimdi Ara

Sapphire RX580 Nitro+ 4GB Bayrama Kadar 825TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar. 3 Yıl önce forum içinden aldığım ekran kartımı RX 5700XT'ye geçtiğim için satıyorum. Kart oyun + ödev amaçlı kullanılmıştır. Otomatik fan ayarlarıyla yaptığım benchmarkta 67den sonra çalışan fanları 70 dereceyi geçmemiştir. Ben kullanırken undervolt -37Mv ile kullandığım ve aşırı sistem isteyen oyunlar oynamadığım için kartı 55 - 60 derecenin üstünde görmedim.

Mining görmemiştir.

Kart hiçbir şekilde tamir görmemiş, plakasına tornavida değmemiştir.
    Kartın dış kutusu bulunmakta faturası bulunmamaktadır.

Kayseri içi elden satış olabileceği gibi diğer illere havale sonrasında kargo yapabilirim. Kargo alıcıya aittir.

Fiyat: 950 TL > 900 TL > BAYRAMA KADAR 825TL

Kartın fotoğrafları eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salmanskt -- 26 Temmuz 2020; 15:18:43 >

• artık bu 4 gb modellerin cidden baya ucuzlaması şart, bir üstte 8 gb modeli 1000 tl ye satılmıyor
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Eğer piyasa ucuzlarsa tabiki de olması gerektiği fiyata koyarım. Ancak 1 aydır ekran kartı forumunda aktif olarak kartlara bakıyorum, 950den aşağı giden RX580 Nitro+ çok nadir gördüm. O yüzden böyle yazdım. Yoksa bu işin ticareti ile uğraşan birisi değilim :)
  • Fiyatı takipteyim. Hayırlı satışlar bu arada. Fakat biraz yüksek fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steelblack -- 20 Temmuz 2020; 1:2:37 >
  • steelblack kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Piyasaya göre fiyat ayarlaması gelebilir. Sonuçta kar amaçlı satmıyorum. İyi takipler
  • Fiyat Revize 950 > 900TL
  • Ürün fotoğrafları ilana eklenmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu undervolt olayı ne oluyor ve niye yapılıyor?
  • Karta verilen voltajı düşürerek performanstan biraz ödün verip sıcaklığı düşürülüyor kartın.Oyun oynamayan birisi yapabilir mesela gereksiz ısınmaması için.İstenildiği taktirde geri düzeltilebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat bana uyuyor ama referans olmadığı için alamıyorum. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet2788 A kullanıcısına yanıt
    Canınız sağ olsun hocam. Umarım istediğiniz kartı alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: salmanskt

Canınız sağ olsun hocam. Umarım istediğiniz kartı alırsınız
    Tşk ederim. Eğer benim referanslara bakıp güvenebilirsen kargodan geldiği anda en fazla 2 saat içinde ücretini havale yapabilirim. Bu teklifim aklınız da bulunsun.

• ahmet2788 A kullanıcısına yanıt
    Teklifinizi değerlendireceğim. Size özelden yazarım. Teşekkür ediyorum.
  • salmanskt S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır ama gecikmeyin bayramdan önce çözelim. Size iletişim no yazarım özelden müsait bir zamanınız da görüşelim.

• İstanbul içi olsa almayı duşunurdum, fiyat makul, hayırlı satışlar.

• Buneyabyll B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, hayırlı günler.

• Sevgili forum üyeleri. Son 3 - 4 günde aldığım mesajlardan dolayı bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Ben, teknoloji konusunda dükkanı olan ya da sürekli satış yapan bir birey değilim. En azından şu anda böyle bir düşüncem yok. Bütün mesaj atanlara naif bir şekilde cevap verip uzlaşmaya çalışıyorum. Fakat bazı üyeler " referansınız yok " adı altında ilk ürünü istemekteler. İşin raconu gereği doğrudur. Ben de üyenin profilini inceledikten sonra ilk ürün sonra para şeklinde ticaret yapamayacağımı belirttikten sonra savunma olarak gelen " burada işin kuralı böyledir, referansınız yoksa satamazsınız, güvenilirim referanslarımdan anlayabilirsiniz, 5 yıldır buradayım 10 yıldır buradayım " gibi sözlere girişmekteler. Bakın, eğer referans sayınız @demircibu isimli üye gibi güven verecek çoklukta değil ise sizin teklifinizi kabul etmemem bence normaldir. Ki bu teklifinize bile orta yol bulmaya çalışarak, güven vermesi açısından İstanbul ya da Ankara'da ikamet eden arkadaşlara onları saygın yerlerde çalışan dostlarımla tanıştırabileceğimi hatta "kapora bırakırsanız ürünü bulunduğunuz ile yollayayım ticareti arkadaşım aracılığı ile elden yapalım " gibi tekliflerde bulunmama rağmen saçma sapan tepkiler ile karşılaşmaktayım. Bu mesajımdan sonra aynı türde davrananlara cevap vermeyeceğim. Herkese iyi forumlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salmanskt -- 29 Temmuz 2020; 3:48:30 >

• hocam referansı olmayan veya az olan kişilere güvenememeniz normal ama belli bir seviyenin üstündeki kişilere güvenebilirsiniz bu konuda bence, tabi karşıdakinin niyetini anlamak gerçekten zor burada referanslı olup dolandırıclık yapanları bile gördüm ben. yine de ben güvenemem başkasına diyosan referansı olmayan birisine sat, bu fiyata sarı siteye koysan daha çabuk satılır diye düşünüyorum
  • Kart rezervelidir.

• 600 tl.ye inene kadar takipteyim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.