Her sene Ortega, Anelka, Hooijdonk, Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızını kadrosuna katan Fenerbahçe, Aykut Kocaman’ın göreve gelişiyle birlikte kimlik değiştirdi. Çünkü Kocaman, Niang (31), Yobo (30) gibi tecrübeli oyuncuların yanı sıra, Stoch (21), Caner Erkin (22), Dia (23) gibi genç, gelecek vaat eden, ama şu anda da banko oynayabilecek isimleri kadroya katmayı tercih etmişti. Bunların yanı sıra, altyapıdan gelen 21 yaşındaki kaleci Mert Günok’un görev aldığı maçlardaki başarılı performansı, 18 yaşındaki Okan Alkan’ın ilk kez forma giydiği Manisaspor karşılaşmasının yıldızı olması, 18 yaşındaki bir başka yetenek Gökay Iravul’un sırasını beklemesi, Fenerbahçe’nin geleceğe umutla bakmasına yolaçtı.
Birkaç sezonun kadrosu oluşturuldu Gökhan Gönül (25), Özer (24), Kazım (24), Serkan Kırıntılı (25) gibi banko oynayan veya oynayabilecek futbolcuların varlığı da düşünüldüğünde, Fenerbahçe’nin sadece bu sezonun değil, birkaç sezonun kadrosunu oluşturduğu ortaya çıkıyor. Tıpkı, bir dönem Ümit Milli Takımı’nın iskeletini oluşturan Tuncay, Selçuk, Kemal gibi futbolcuların kadroya dahil edilmesi gibi
şakamısın dayı sen
Bu i$ altyapiya temele bakmaz... bu sene ba$ari gelmezse (ki zaten avrupa mavrupa kalmadi) o temele gomerler adami. Simdiye kadar cok gorduk onumuzdeki 5 senenin takimini kurduk suydu buydu diyip sezon sonunda saga sola dagilan kadrolari. 3 buyuklerde temel falan degil, direkt basari beklenir her zaman. ben 2 sene basari kovalamayacgim ama sonrasinda cok guzel gunler bizi bekliyor diyen adami ertesi gun kapinin onune koyarlar...
başlığı görünce, Ertuğrul Sağlam ın akrabası Temel sağlam işten atıldı sandım
vaybe diayı ben 30 larda zannediyodum fenerbahçe gerçekden bu sene çok güzel transferler yapdı kim ne derse desin bence türkiyede yapılmış olan en iyi taransfer stooc transferidir adamın oynadığı oyuna gerçekden hayran kaldım chelsede eğitimi aldığını çok iyi belli eden bir oyuncu şenol hocamızın mantığıyla inşallah stooc başarılı olur ama fenerbahçe başarılı olamaz dia ve niang içinse diayı henüz göremedik ama niang yırtıcı bir forvet son vuruşlarda hafifden bobonun özelliklerini barındıran bir adama benziyo (dönüp vurma)