Şimdi Ara

Temel reis Türklerin miydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende küçükken temel reis gibi ıspanak yiyince güçlenecem sanırdım gidip ıspanak yer mahalledeki çocuklara dalardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alçak Temel Reis.
    1900'lü yılların başlarından 1960'lı yıllara kadar Amerikanyada istem dışı o kadar çok ıspanak yetişiyor ki tüm Dünyaya kakalamak için Ispanakta çok fazla demir var diyorlar. Hatta bilim adamları 0,1 gibi bir değer buluyor. Ardından Temel Reis adlı çizgi film yapılıp tüm çocuklara sevdiriliyor ve başlıyorlar tüm Dünyaya ıspanak satmaya. Ulan yıllarca ıspanak yedim de bir b.ka yaramadı. Ne bir güç artışı ne bir şey; hoş, daha ne kadar gücüm olacak onu da bilmiyorum.

Neyse sene 2000'li yıllara doğru aynı türdeki bilimadamları çıkıp açıklıyorlar: Biz ıspanaktaki 0,1 demir değerini bir virgül eksik yazmışız; o 0,01 olacakmış. Bak bak bak. Ulan 70-80 yıldır aklınız nerdeydi? Ne zamanki Amerikanyanın fazla ıspanakları tükenmiş, satılmış o zaman mı aklınıza geldi virgülün eksik olduğu.

Bu yüzden Temel Reis'i hiç sevmem. Çırpı bacaklı Safinaz'ı da hiç sevememiştim zaten. Öyle hatun mu olur be! Yine ne varsa Kabasakal'da vardı. Adam deli doluydu, sevdiği kadın için dayak da dahil her bir haltı yiyecek yüreğe sahipti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.