Şimdi Ara

Temassız Ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En iyi temassız ödeme yöntemi hangi bankanındır ve telefonumda nfc özelliği var. Hiç temassız alışveriş yapmadım. Telefonumla da öyle bir alışveriş yapmadım. Bilgim yok. Bilgisi olan arkadaş temassız alışveriş hakkında aydınlatır mı ve telefondan nfc yöntemi ile nasıl olur?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • SiberProfil S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle temassız ödeme çoğu bankanın kredi kartında seçenek olarak var sizin kart istetirken temassız özellikli olanı talep etmeniz gerekebilir.

    Temassız alışveriş limitlerini bankalar kafalarına göre belirleyemiyor bunu BKM belirliyor ve şu an ki mevcut temassız kullanım limiti 250tl, peki bu ne demek?

    Bu 250tl'ye kadar olan alışverişlerinizde kartınızı pos cihazına uzatarak şifresiz alışveriş yapma şansı tanır yani pos cihazıyla hiçbir temasta bulunmazsınız, 250tl ve üzeri alışverişlerde yine kartınızı temassız okutabilirsiniz ama karşınıza şifre ekranı gelir ve şifrenizi posa girmek zorunda kalırsınız.

    Telefonunuz iPhone ise NFC özelliğini kullanmanız mümkün değil çünkü Apple sadece Apple Pay ile NFC kullanımına müsade ediyor eğer telefonunuz Android ise birçok bankanın uygulamaları ile telefonunuzu kart gibi kullanabilirsiniz. (Bonusflaş, Maximum Mobil, Axess vb. uygulamalarla)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Akbank ve Garantiyi öneririm bu konuda. Temassız (Mobil ödemeyle) yaptığınız alışverişlerde Akbank %5 Garanti %10 puan veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.