Şimdi Ara

Tema indir seçeneğinin kaldırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşime hediye olarak c6-01 aldım.Sevindi ilk başlarda fakat şimdi ufak bir sorun var.Telefonun tema seçme yerinde tema indir diye bir seçenek var dokunmatik kullanmaya yeni başladığı için arada eli değip liralarını götürüyor ne yapmalıyım telefonunun ovi mağazaya girmemesi ve bu tema indir seçeneğinin iptali için?

• quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Arkadaşlar kardeşime hediye olarak c6-01 aldım.Sevindi ilk başlarda fakat şimdi ufak bir sorun var.Telefonun tema seçme yerinde tema indir diye bir seçenek var dokunmatik kullanmaya yeni başladığı için arada eli değip liralarını götürüyor ne yapmalıyım telefonunun ovi mağazaya girmemesi ve bu tema indir seçeneğinin iptali için?

O iptal olmaz. Yeni gelecek güncelleme de de aynı şey var ama yeni güncellemede tüm interneti kapatabiliyorsunuz o yüzden sorun kalmayacak Çok yakında gelecek güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Arkadaşlar kardeşime hediye olarak c6-01 aldım.Sevindi ilk başlarda fakat şimdi ufak bir sorun var.Telefonun tema seçme yerinde tema indir diye bir seçenek var dokunmatik kullanmaya yeni başladığı için arada eli değip liralarını götürüyor ne yapmalıyım telefonunun ovi mağazaya girmemesi ve bu tema indir seçeneğinin iptali için?

O iptal olmaz. Yeni gelecek güncelleme de de aynı şey var ama yeni güncellemede tüm interneti kapatabiliyorsunuz o yüzden sorun kalmayacak Çok yakında gelecek güncelleme.

bekliycez o zaman elimiz mahkum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.