Şimdi Ara

Telsiz Kullanım Ücreti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mirza22

quote:

Orijinalden alıntı: chem06

quote:

Orijinalden alıntı: mirza22

quote:

Orijinalden alıntı: chem06

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

@cancancan1907
    teşekkürler bilgi için
    2-3 gün önce avea bayisine gidip hattı aveaya taşırken sordum,dedimki telsiz kullanım ücreti varmı hat taşıdığınız için 1 sene yok dedi
    diğer hattıda başka bir avea bayisine giderek taşıdım,aynı soruyu onlarada sordum,onlarda ilk ay ödemezsiniz dediler
    anlamadım gitti,iki çalışandan biri yanlış bilgilendirme yapıyor,bunu 2 ay sonra alayacağım

http://www.avea.com.tr/web/Hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/TelsizKullanimUcreti

numara taşındı ise taşınılan yıl içinde telsiz kullanım ücreti ödemezsin

yeni hat alındı ise ilk ay telsiz kullanım ücreti ödemezsin

Hocam ben aralık 2014 de hattı mı aveadan vodafone taşıdım. Şimdide vodafone dan turkcell e taşıyacağım. Fakat vodafonedan 15 gün önce ocak ayı için 2 tl telsiz kullanım ücreti kesileceğine dair mesaj geldi benim hattımda 1 tl var şuanda şayet turkcele geçince bu parayı kesemediği için sıkıntı olur mu? ( O zaman yalnış yapmışım aralık 2014 yerine ocak 2015 te taşımak daha mantıklı bir hareket olurmuş.)

Birde ben şimdi turkcelle geçince 2015 yılı boyunca bu ücreti ödemeyecekmiyim?

bizler 1,5tl telsiz kulanım ücretini ödermiyiz ödemezmiyiz peşinde bazıları 1,5 milyar dolar ayakkabı kutusuna sığarmı sığmazmı dersinde. ey güzel ülkem ey!!!

Ne amaçla yazdığınızı anlayamadım.

Burda benim amacım eğer şayet o para kesilecekce hatta para yükleyip kesmelerini sağlamak.

Sonradan başıma bi sürü tantana çıkarmasınlar uğraşamam bununla.

cevabım yada yazdığım kesinlikle sizin için değil, alıntı yaptım yazınızdan sadece koskaca şirketler, vatandaşın 1,5tl göz dikmiş onu alsa ne olur almasa ne olur, nasıl olsa her türlü giydiriyorlar.... yıllık kazançları milyar dolarlar ama! inş bu tür ali cengiz oyunları ile milleti dolandırmayacakları bir gün gelir. tekrar size karşı bir durum söz konusu değil yanlış anlaşılma olmasın.

Anladım. Evet dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Umarım birgün gelir herşey kitabına uygun daha adaletli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.