Şimdi Ara

..::Telsim gprs kullananlara Befaster ayarları::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi kullananlardan bide duyalım nasılmiş?
  • Yardımların için çok saol tamer...
  • ben bu programı 3 senedir kullanıyorum faydasını görmedim modem gprs için değilde sanırım adsl kablonet için faydalı çünkü çok eskiden beri kullanıyorum önceden edindiğim bilgilere görede öyle ve asıl önemli ayarlar custom ayarları neyse siz genede indirin kullanın psikolojikman hızlandığını hissedin
  • Selamlar
    Befaster bir süre ben de kullandım ve faydasını gördüm. Sadece ping konusunda değil paket büyüklük ve hızını bulunduğu internet ortamına göre optimize ediyor. GPRS gibi saniyede 3-4 kilobayt bilgi akıtan bir sistemde özellikle tavsiye ederim. Kendi türünde çok iyi bir program.Yazarının türk olması da ayrıca hoş. sayın ilkerkara yı anlayamadım "3 yıldır kullanıyorum bir faydasını görmedim demiş" faydasını görmediği bir programı neden 3 yıl kullanmış anlayamadım.Saygılar
  • psikolojikman ne olur ne olmaz hesabı kullanıyorum zararı yok hesabı ayrıca gprs için isdn adsl olanı seçmemiz gerekmiyomu siz hangisini seçtiniz?
  • Herkese Selam,
    Ben de Telsim GPRS için hazırlık yapıyorum.
    Siemens S 55'i edindikten sonra Eyesoftamer'i ben de rahatsız edeceğim.
    Mesaj sebebim ise Eyesoftamer'i çıkardığı iyi iş dolayısıyla tebrik etmek ve Forum konusunu; faydalanmak isteyecek arkadaşlar olacağı sebebiyle güncel tutmak...
    TEBRİKLER EYESOFTAMER...............................................
  • Herkese Selam,
    Ben de Telsim GPRS için hazırlık yapıyorum.
    Siemens S 55'i edindikten sonra Eyesoftamer'i ben de rahatsız edeceğim.
    Mesaj sebebim ise Eyesoftamer'i çıkardığı iyi iş dolayısıyla tebrik etmek ve Forum konusunu; faydalanmak isteyecek arkadaşlar olacağı sebebiyle güncel tutmak...
    TEBRİKLER EYESOFTAMER...............................................
  • dogrudur iyi insandır eyesoftamer ama ne zamandır yok forumda herhalde gprs de bi sorunvar yoklugu hemen hissediliyo yav
    insallah tez elden geri doner foruma
    eyesoftamer programları bayagı kisiyo postaladı bende aldım eger eyesoftamere ulasamazsan bende yollayabilirim programları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.