Şimdi Ara

telsim cep partner in son hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    01.01.06 dan itibaren 2500veya üzeri kontör yüklemenizde partneriniz ile görüşmeleriniz aylık 500dk. ile sınırlandırılmış olup, ücretsiz mesajlaşabileceksiniz

acaba bu tarifeyi kabul edicek kaç tane partner abonesi var çok merak ediyorum zaten cep aile ye geçince 100 kontör yükleyince 100 kontör hediye ediyolar ve 1000 dk konuşup ücretsiz mesajlaşabiliyosun hede 23 ytl yerine 11ytl ödüyosun

• e iyide ben zaten 100 kontöre 510 dakika konuşuyorm üstelik1 kişi yerine 10 kişiyle mesajda bedava nerde kaldı bunun ucuzluğu ben 2500 kontörle 12500 dakika konuşurum ya ayıp denen bişi var
  • cep partnerden cep aileye geçiş yapanlar 100 kontöre 1000dk konuşuyolar
  • ya ewt banada şimdi öyle bir mesaj geldii..7264 e mesaj yollamadım daha evet diye daha cep aieye geçmedim yani..bu mesajı atmak için bir sontarih varmı??Ocak 1 de atıp geçsem olurmuuu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

cep partnerden cep aileye geçiş yapanlar 100 kontöre 1000dk konuşuyolar

nasıl yani
  • 7264 e mesaj göndericez ama 50kontor düşülmüyor değilmi?birde ben 31 aralık saat:gece 12ye kadar kullanıp mesajı daha sonra göndermek istiyorum bu kampanya bitmez dimi?neyse ben 4440542yi arayayım en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNp@Ré!L -- 29 Aralık 2005 13:03:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric22

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

cep partnerden cep aileye geçiş yapanlar 100 kontöre 1000dk konuşuyolar

nasıl yani

cep partner üyesiyken cep aileye geçersen 100 kontör yükleyince 100 kontörde hediye gönderiyolar 200kontörlede 5dk 1kontörden 1000dk konuşuyosun , tabi her konuşmayı net 5dk ve katları yapman pek olası diil ama yinede çok daha avantajlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerim onların partnerini ben 7264e mesaj gönderirim olur biter salakmı sanıyor bunlar bizi ya!!!!
  • kısmen salak sanıyolar yani o şekilde bi kaç bin keki bile avlasak bize yeter zihniyetindeler bence
  • şimdi aradım konuştum şuna dikkat edin 01.01.2006 saat:00:00 da 7264 mesaj gönderirseniz gecersiz oluyormus bilginiz olsunda en geç cumartesi yollayın ama son güne bırakmayın bence
  • beyler cep aileye gidip numra ekleten varmı yani soyisim şart mı? diğer partner hariçler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

beyler cep aileye gidip numra ekleten varmı yani soyisim şart mı? diğer partner hariçler için

1.dereceden akraba veya aynı kişinin üstüne olması gerekiyo e 1.dereceden akrabaların anlamı soyadı aynı olan demek zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

beyler cep aileye gidip numra ekleten varmı yani soyisim şart mı? diğer partner hariçler için

BEN SORDUM HERKESİ KAYIT ETTİREBİLİRSİNİZ DEDİLER
  • bunlar ceptransferde de böyle yapmıştılar önce 22.30dan sonra idi bedava konuşma sonra 11.30dan sonra oldu sonra da 11.30dan sonra 18.000 oldu kademe kademe pahalılaştırıolar...
    telsim bi şi çıkardı mı ilk başta iyi sonra bi espirisi kalmıo

ben faturalıyım 150tl öde 500dk konuş demişler
    oturup onu mu hesaplıcam sevgilimle konuşurken???
    hadi len

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 29 Aralık 2005 16:52:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.