Şimdi Ara

TELSİM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar telsimden faturalıdan kontorlüye kontor transfer ediliyormu? ediliyorsa numaryı sölermisiniz nasıl??

• Kontörlüden kontörlüye varmı ki.
  • var.
  • Kontörlüden kontörlüye varmı??Varsa nasıl oluyor
  • arkadaşlar bi bilen yokmu ya? evet arkadaşım varda. bi bulsak hangi numradan yapıldığını yapacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican5555

arkadaşlar bi bilen yokmu ya? evet arkadaşım varda. bi bulsak hangi numradan yapıldığını yapacağız.

forumdan cevap bekleyene kadar müşteri hizmetlerini arayıp sorsana.Net ve kesin cevap alırsın.
  • yok arkadaşım onlar yanlış cvp veriyor. bende cep aile var dioki bedava mesaj çekmek için en az 2 kontorun olması gerekiyor diyor. ama bende 0 kontor var ve 1 aydır bedava mesaj çekiyorum.
    bi ara mesaj alamıyordum gönderiyordum. mesaj gelmyor diyorum kadın bana mesaj gönderemezsiniz 0 kontor var hattınızda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans)
    11 yıl önce açıldı
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bildiğim kadarıyla cep öğrenci kontor transferi var partnerde filan yokki ki sen faturalıdan kontorluya yollayamazsın bundanda eminim kesinlikle kullanım paketleriniz tahminen. genede telsim web sayfasından attıgın mailine çok kıs sürede cvp veriyorlar turkcell bu konuda çok berbatttttttttttt
  • 7037 arkadaslar ben cep aile uyesıyım benım bole dıgerlerı farklysa bılemycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.