Şimdi Ara

TELPA servis süresi ne kadar sürüyor? 1 ay mı 1 hafta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General mobile discovery telefonum ekranında bazı sorunlar oluştu.Renkler birbirine giriyordu.(Kırmızı ağırlıklı) Birde üstüne güncelleme yapayım derken ufak bir klasör hatası sonucu telefon açılmadı.Servise gönderdim 9 ekimde acaba ne zaman gelir? Email numarasınıda almamışım sorgulama yapamıyorum.Direk adresemi yolluyorlar kargo ile bilgisi olan var mı? Ben yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli yolladım almışlar ama daha sonrası bilgilendirme yapılmadı. Daha önce servise telefonunu göndermiş arkadaşların fikrini almak istedim.

• 20 gün diye bir duyum aldım doğru mudur?
  • Kimse cevaplamamış ben cevaplıyorum 4-5 iş gününde cihazım geldi.
  • 20 iş günü içersinde telefonunuzu size teslim etmeliler
    eğerki göndermezlerse yeni telefon alma yada para iadesi alma hakkınız var
    siz telefonu gönderirken not düşseydiniz ekranda renk kayması var ve güncelleme yaparken telefon açılmadı bidaha diye açıklayıcı bişeyler yazsaydınız daha iyi olurdu
    bilinçli tüketiciden çekinirler yapılması gerekeni yaparlar yoksa kullanıcı hatası der sizden ücret talep ederler, yerseniz bende uğraşmakda fayda var hakkınızı arayın sonuçda sizden kaynaklı bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

20 iş günü içersinde telefonunuzu size teslim etmeliler
    eğerki göndermezlerse yeni telefon alma yada para iadesi alma hakkınız var
    siz telefonu gönderirken not düşseydiniz ekranda renk kayması var ve güncelleme yaparken telefon açılmadı bidaha diye açıklayıcı bişeyler yazsaydınız daha iyi olurdu
    bilinçli tüketiciden çekinirler yapılması gerekeni yaparlar yoksa kullanıcı hatası der sizden ücret talep ederler, yerseniz bende uğraşmakda fayda var hakkınızı arayın sonuçda sizden kaynaklı bi problem yok

Ürün geldi ama sıkıntısını gidermemişler. Güncellemeyi yapmışlar telefonu stabil çalışıyor fakat ekranda ki o ara ara olan bulanık renk gene var.Daha doğrusu kırmızı ağırlıklı bir şekilde görünüyor.İlk açılışta yada işlemci soğukken yani telefonu kullanmadığım zaman açınca yapıyor.Herhalde o yüzden fark edemediler. Özellikle not düştüğüm halde dikkate almamışlar.Mecbur biraz kullandıktan sonra tekrar yollayacağım.

• yani telefonu iade etmeyi düşünüyosanız uğraşabilirsiniz ama yok bu ekrandaki sıkıntı çok önemli değil diyosanız kulllanın
    benimde ekranın altına yakın yerinde sadece açık renklerde belli olan bi parlaklık bi nokta gibi bişey var ama şimdi uğraşsam 2-3 ay geçicek belki paramı alıcam ama bu telefona güvenemicek baika bişey bakıcam bu fiyatlarada böyle bi telefon yok
    onun için fazla önemsemedim ben ama başka bi sorun çıkarsa bakmam gözünün yaşına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda olacak değişim ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.