Bildirim
Telofan Alacağım(Desire HD-Evo 3D)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şarj olarak her ikiside aynı yani 1 günü idare edersiniz. Tabi kullanımınıza bağlı olarak süre değişkenlik gösterebiliyor. Ben de gecenlerde kararsızlık için de kalmıştım şuan Desire HD kullanıyorum. Şimdiden hayırlı olmasi dilegiyle -
Desire HD evo 3D nin yanında biraz daha basit kalıyor sanırım. Ekran, Kamera, Hız, işlemci ve ram olarak karşılaştırabilir misiniz? bende Evo 3D yada Sensation almayı planlıyorum bugün yarın. Açıkcası yardımlarınızı istiyorum. Kullanım amacım oyun, mesajlaşma, müzik, internet, kamera olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: scn1272
Desire HD evo 3D nin yanında biraz daha basit kalıyor sanırım. Ekran, Kamera, Hız, işlemci ve ram olarak karşılaştırabilir misiniz? bende Evo 3D yada Sensation almayı planlıyorum bugün yarın. Açıkcası yardımlarınızı istiyorum. Kullanım amacım oyun, mesajlaşma, müzik, internet, kamera olacak.
Evo 3D -
Güncel kalmak her zaman iyidir.ayrıca 3d bonusu olduğu için evo 3d alınır -
Yardımlarınız üzere evo 3d de karar kıldım üstelik bir mağazada çok ucuza satılıyor piyasa değerine göre pm atanlara linki atabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X