Şimdi Ara

TELEVIZYONUMUN EKRANINDA Kİ MAVİ RENK NEDİR ACABA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR USTALAR, YARDIMINIZA FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR, GECEN GUN THOMSON MARKA TELEVIZYONUM KAZA ILE YERE DUSTU VE DUSERKEN ILK DARBESINI SOL UST KOSESINDEN YERE VURARAK ALDI ( BU ARADA ARKA DAVLUMBAZDA VIDALI YERLERINDEN KOPTU ) .SU ANDA EKRANDA CIZIK CATLAMA YOK FAKAT EKRANIN SOL UST KOSESINDE AVUC ICI BUYUKLUGUNDE MAVIMSI BIR FON RENGI OLUSTU, GORUNTU KAYBI YOK RAHATLIKLA TV'YI IZLEYEBILMEKTEYIZ FAKAT BUNUN NE ANLAMA GELDIGINI ANLAYABILMIS DEGILIM, SIZCE ILK DARBEDEN MEYDANA GELEN KUCUK BIR SORUNMU YOKSA TUPLE ALAKALI BIRSEYMI, YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.



  • slm

    arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, sorun bence şundan kaynaklanıyo olabilir, eğer yeredüşmesi sonucunda hoparlörün yerinden çıkması ile beraber tüpün üst kısmına gelmiş olabilir buna bir bak birde demanyetize bobini vardır.Bu da genellikle elektronikçilerde olur, yoksa bir mıknatıs yardımı ile o mavi olan yerde gezdir birde öyledene...

    kolay gelsin.......
  • arkadaşım bide televizyonu 2 krişin arasına koyduysan ordanda yapıyor olabilir. Geniş alanda tv yi aç eğer aynı sorun varsa manyetik bişey vardır blackkartalın dediği gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.