arkadaşlar öncelikle iyi günler benim sorunum kısaca,televizyonu açınca trt hd kanalına gelince tv'den pat pat diye sesler geliyor ve görüntü kısa aralıklarla gidip geliyor diğer kanalları tarayınca 5-10 dk sonra düzeliyor bir sorun kalmıyor,son zamanlarda trtnin diğer kanallarında (hd) da aynı sorunla karşılaşıyorum ilk açtığım zaman,sizce bunun sebebi nedir sizde de durum aynı mı? Kısa zaman önce uydu lnb kablosunu yeniden soydum ve yeni bir f konnektör taktım eskisi küflenmiş ve kırık diye ve kenarını bantlamadım ve konnektörü sıkmadım konnektörün kabloya bakan ucu çok rahat dönüyor acaba bundan olabilir mi ama daha önce de aynı sorunum vardı son olarak sizde de fil tv ve show hd frekanslarında kalite düşük mü ben de show hd %70 küsur olabiliyor bazen fil tv de 90 civarı ben bu aralar biraz kanalların sinyalleriyle kafayı bozdum uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim son olarak hd yayınlar standart mıdır arkadaşlar yani 50-60₺ uydu alıcı ile 400-500₺ uydu alıcı aynı görüntü kalitesini mi sunar,bu işte hdmi,anten kablosunun kalitesi ve tv de belirleyici midir?