Şimdi Ara

teleservice garantili cihazlara dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
22.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsin ilginç yani her aradığımda başka konuşuyorlar.ilk baktiginda hepsi degisim kararı alınmış yeni cihaz vericez diye hava yapar gibiler,2 günlük cihaz bozuldu diyince hepsi susuyor.ilk aradım Çarşamba arayın dedi aradık bu sefer Pazartesi dediler.Pazartesi aradık gene bı haber yok bekliyoruz dediler,beklemeye devam.
  • şimdi yine görüştüm çarşamba günü arayın dediler böle böle artık 1 yıl geçer
  • demek aramak çözüm olmuyor :) mahkemeye vermek lazım hep beraber, iyi bi ceza yerlerse BELKİ akılları başlarına gelir.
  • benimkindede hala ses çıkmadı hala beklemeye devam ediyoruz çarşamba gene bi ara da tekrae buraya yazarsın photosentez
  • arayınca nolcak ki gene ilerki bi tarih hocam mahmekeye vermek için değim kararından itibaren 90 gün geçmiş olması lazımmış yani eğer değişim kararı verildiyse 90 gün bekletebilirlermiş
  • ulaşamıyouz ki sürekli 30 kişi var sırada
  • htc yle görüştüm haziranın 10undan önce birşey beklemeyin diyorlar.İthalatçıdan kaynaklanan nedenlerden dolayı ürün sıkıntısı yaşanıyormuş haziranın 10undan sonra ürünler gelicek dediler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem
  • haziranın 10umu hadi yaa.... Allah bildiği gibi yapsın ne diyim ya. Bende daha önce htc yle görüştüm banada haftaya gelir dendi ama 1 ay geçti üstünden onlarda tutarsız
  • Beyler 1ay geçince paramizi isteyebiliyormuyuz
  • bugun uzun bekleyiş sonunda teleservice ile görüşmemde ürünlerin daha gönderilmediğini söylediler, bu da 10 haziran açıklamasını doğrular nitelikte

telefonun bir sürü üst modeli çıktı biz ahla telefonumuzu ağız tadıyla kullanamadık
  • ithalatçı firmada sorun varmış falan filan bakalım 10 haziranda geçsin ne olucak
  • Off ya
  • dostum, yanlış anlama ama bu işte bir sıkıntı var.

şubat ayında telefonu satın aldım ereyondan...

mart ayında ölü piksel sebebi ile gönderdim. telefon değişti, 6-7 gün içinde telefonumu gönderdiler.

yine, bu ölü piksel ile ilgili bir sorun yaşadım. telefonu gene değiştirdiler.
    mayıs 18 de gönderdim. 24 mayıs yani dün telefon elime geldi.

yani, benim telefonum iki kere değişti ve hiç bir problem yaşamadım hemen gönderdiler.

senin bu olayda bi gariplik var.
  • az önce görüştüm yine cuma günü cihazımın gelceğini söylediler. Bide cumayı bekleyeyim bakim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

dostum, yanlış anlama ama bu işte bir sıkıntı var.

mart ayında ölü piksel sebebi ile gönderdim. telefon değişti, 6-7 gün içinde telefonumu gönderdiler.

yani, benim telefonum iki kere değişti ve hiç bir problem yaşamadım hemen gönderdiler.

kardeş cihazın modeli markasına göre değişiyo mesela benim bi arkadaş htc hd göndrdi aynı servis 1 hafta sonra gönderdiler her modelde sıkıntı yok yani bide cumayı bekleyeyim artık bakcaz
  • Şimdi baktım cihazı kargoya vermişler çok şükür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtcopur

Şimdi baktım cihazı kargoya vermişler çok şükür...

hadi geçmiş olsun,

bende hala bi hareketlilik yok, beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: photosentez

quote:

Şimdi baktım cihazı kargoya vermişler çok şükür...

hadi geçmiş olsun,

bende hala bi hareketlilik yok, beklemeye devam

eyvallah kardeş inşallah seninkide kısa zamanda ulaşır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

dostum, yanlış anlama ama bu işte bir sıkıntı var.

kardeş cihazın modeli markasına göre değişiyo mesela benim bi arkadaş htc hd göndrdi aynı servis 1 hafta sonra gönderdiler her modelde sıkıntı yok yani bide cumayı bekleyeyim artık bakcaz

O zaman sıkıntı teleservice'de değil. htc'de...

Zira ben desire hd marka telefonumu anlattığım gibi değiştirdim.
    Ve adamların çalışmalarından da çok memnun kaldım.

• benim cihazda karogya verilmiş bugün gidip alıcam bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.