Bildirim
Teleport Pro TARZI,HIZLI BİR PROGRAM LAZIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
WebCopier Pro
www.softpedia.com da bulabilirsin.
Birkaç tane resim ve döküman ağırlıklı siteyi başarılı ve hızlı bir şekilde indirmiştim.Ortalama 23-24 kb/sn hızla indiriyor.Full hale getirirsen tüm sayfalara ulaşabileceğin bir index dosyası hazırlayıp bağlantıları sağlıyor.Tam sonuç almak için ayarlarını iyice kurcala derim. -
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
WebCopier Pro
saol dostum,şimdi indirip bakıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
WebCopier Pro
saol dostum,şimdi indirip bakıyorum. -
Offline Browser isminde bir program daha war onu da dene -
quote:
Orjinalden alıntı: byhikmet
Offline Browser isminde bir program daha war onu da dene
saol birde buna bakayım..
bu arada FEYLESOF;
verdiğin adreste bulamadım...google de de arattım ama,2-3 sitede buldu ve kayıt olmak gerektiğinden uğraşamadım KUSURA BAKMA... -
SEARCH kısmında program ismini yazıp arama yapabiliyorsun.Ayrıca bu siteyi tavsiye ederim.Oldukça profesyonel bir site.
Tam linkini yazayım:
http://www.softpedia.com/get/Internet/Offline-Browsers/WebCopier-Pro.shtml
Bu sayfada programın açıklamasının hemen altında diğer bu tarzdaki programları da öneriyor.Recommended ve Most Popular başlığı altında diğer yazılımlarıda deneyebilirsin.İstersen sadece freeware yazılımları aratma seçeneğide var.
Kolay gelsin. -
eyvallah..bende arattım ama,"web....."birkaç prg bulmustu...bunu listede vermedi...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir
- laptop kapandı açılmıyor ışıkları yanmıyor
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- kulaklık sağ sol testi
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- ekran videosu alma
- laptop menteşe tamiri
- ping düşürme
- gsync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X