eminim ki cogumuz telekomun verdigi hizmetten sikayetciyiz o zaman herkes sikayetlerini asagiya yazsinlarda bakalim kimler nelerden sikayetci ?¿
hadi ben ilk olayim ben telekomuun teknik servisinden sikayetciyim hic bir yardimlari olmuyo ayrica otomatik odemedeki hatti bile kapatiyolar yanlislikla
heeey kimse beni duymuyomu
demek ki kimse sikayetci deil o zaman iyi siz bilirsiniz
TT mi dedin şikayet mi dedin??? TT=Kötü hizmet, lakayitlik, kalifiyesiz eleman, düşük kaliteyi pahalı satmak, Bir arıza olduğunda verdiği tarihte giderememe buda yetmiyormuş gibi yurt içi omurgasınıda kopartmak, yada altyapısını oturtmadan 1 milyon masum insanı müşteri kitlesi olarak görmek, vs vs vs... neyse arkadaşım bu liste böyle uzaaaaar gideeer kısaca TT
Boşuna ağlama arkadaşım artık millet bıkmış TT'dan dert yanmaya ben hepsinin yerine özetlemiş oldum iyisimi sen bu topic'i değiştir
T ebrikler T elekom N e E nteresan T eşekkülsün
kalifiyet ne?
quote:
Orjinalden alıntı: Northeastwind
TT mi dedin şikayet mi dedin??? TT=Kötü hizmet, lakayitlik, kalifiyesiz eleman, düşük kaliteyi pahalı satmak, Bir arıza olduğunda verdiği tarihte giderememe buda yetmiyormuş gibi yurt içi omurgasınıda kopartmak, yada altyapısını oturtmadan 1 milyon masum insanı müşteri kitlesi olarak görmek, vs vs vs... neyse arkadaşım bu liste böyle uzaaaaar gideeer kısaca TT
T ebrikler T elekom N iyetini anladım E şşek gibi çalışan insanların parasının T aaaaaaaaaa son kuruşuna kadar sömürmek istiyorsun haaaaaa
Süslü Kalifiyet değil iyi oku kalifiye yazıyor onun da anlamını bilmiyorsan yapacak bişi yok
quote:
Orjinalden alıntı: suslu76
kalifiyet ne?
quote:
Orjinalden alıntı: Northeastwind
türk telekom kısaca kötüüüüüü :) demektir
telekomdan şikayetçi olmayan var mı ki
manyamış bu telekom manyamış
ya abi bırak ya o kadar mail savaşı fln dedik her tarafa mail attık yok bak bişe olduğu. Böyle şikayetleri yazmaklada olmuo yani. Doğru bi tarafı yokki Benim şikayetim:TELEKOM.