Şimdi Ara

Telegram’da yasa dışı içerik raporlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntagramda pdf paylaşım yeri olarak Telegram grubu veren bir grubun linkine tıkladım Telegramda yasadışı içeriğin olduğu gruba yönlendirdi grubu uygulamadan açıklamada yazarak raporladım ama çok basit geldi doğru mu yaptım raporlama yapmanın başka daha hızlı yolu var mı ? Daha önce instagramda raporlamıştım ayarlardan takip ettim aylarca bakan olmadı. O yüzden soruyorum daha hızlı sonuç almak için başka bir yol var mı ? Tek yol bu yaptığım mı ?

not: forumda yeni değilim eski hesabın şifresini hatırlayamadım ama genede konuyu yanlış yere açtıysam mod arkadaşlardan şimdiden özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthapot -- 9 Eylül 2023; 1:45:51 >

• arthapot A kullanıcısına yanıt
    Cimere şikayet et
  • Yabancıdır muhtemelen orada şikayet et ifade ver anlat falan ve yanabancıysa bir şey yapamazlar sanmam. Telegramda whatsappda grup kurmak 1 dk sürmez o yüzden telegrama bildirmek daha mantıklı hızlıca kapanır. Sürekli kapanırsada bir süre sonra bıkar yapan. Birde adı ne hatırlamıyorum gördüm raporlayıp kapattım, tekrar girip adını bulmakistemiyorım, merak ettiğim o raporuna bakan okuyor mu veya daha hızlı bir raporlama yöntemi var mı telegramdan çok anlamıyorum.

• Siz elinizden geleni yapmışsınız, sizin dert etmenize gerek yok bildirim doğru işaretlenmiş ise hızlı işlem yapılır.
  • Teşekkürler belki daha hızlı yolu vardır diye sordum ama galibada tek yol o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.