Şimdi Ara

Telegol programında büyük gaf.(Dün gece)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökmen Özdenak dün gece programda ağzından aynen şunu kaçırdı "Biz burada reyting uğruna birbirimizle tartışıyoruz.Birazda gerçekleri söyleyelim"

Resmen reyting uğruna tartıştıklarını itiraf etti adam

• evet bende izledim. serhat uluerende azarladı. ne saçmalıyorsun sen ya diyo özür dilerim ağzımdan kaçtı diyo
  • reyting uğruna tartışıyoruz lafı bi yana

biraz da gerçekleri söyleyelim lafına takıldım
  • bunlar harika ya şunu izleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

bunlar harika ya şunu izleyin

super

• cuma geceleri TV8 de bay tahmin var onu izleseniz tam komedi adamlar. Seyircinin biri mesaj göndermiş "Fikret abi geçen hafta bi mikrat para kazandıkve sayende arkadaşı milli yaptık "dedi ve fikret engin milli yaptık lafını hemen, arkadaşlarına milli forma almışlar die çevirdi ama söylerkende nasıl koptu gülüyo bende izlerken 5 dakika kendime gelemedim bu adamlar harbi komedi mutlaka izleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet bende izledim. serhat uluerende azarladı. ne saçmalıyorsun sen ya diyo özür dilerim ağzımdan kaçtı diyo

Bende gördüm ama cümlenin başını kaçırmıştım burda okudum

• quote:

Orjinalden alıntı: 77_alemci

cuma geceleri TV8 de bay tahmin var onu izleseniz tam komedi adamlar. Seyircinin biri mesaj göndermiş "Fikret abi geçen hafta bi mikrat para kazandıkve sayende arkadaşı milli yaptık "dedi ve fikret engin milli yaptık lafını hemen, arkadaşlarına milli forma almışlar die çevirdi ama söylerkende nasıl koptu gülüyo bende izlerken 5 dakika kendime gelemedim bu adamlar harbi komedi mutlaka izleyin

yok bizim telegolümüz bize yeter

• [DHTUBE=]http://www.youtube.com/watch?v=dxO0Ch41SEI
  • süper ya a..yim olayı bu adamın il gafı değil zaten bu bir sürü var azhzuhzuzhzu
  • mini etek

gökmen özdenak serhat ulueren karşı

• youtubede izledim
    o kadroda en dürüst kişi gökmendir

yürü be gökmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: 77_alemci

cuma geceleri TV8 de bay tahmin var onu izleseniz tam komedi adamlar. Seyircinin biri mesaj göndermiş "Fikret abi geçen hafta bi mikrat para kazandıkve sayende arkadaşı milli yaptık "dedi ve fikret engin milli yaptık lafını hemen, arkadaşlarına milli forma almışlar die çevirdi ama söylerkende nasıl koptu gülüyo bende izlerken 5 dakika kendime gelemedim bu adamlar harbi komedi mutlaka izleyin

• Ben yanlış hatırlamışım sonunu kusura bakmayın ama olsun neredeyse yazdığım ile aynı anlam çıkıyor

• haha kopuyorum bunlara ben ya=)
  • beyinsizler ordusu yemin ediyorum. cem papila dahil. cem yılmaz ın ne işi var heriflerle anlamak mümkün değil. gökmen denen utanmaz 2 kere içine ettiler falan dedi. en sonunda cem dayanamadı konuşmalarımıza dikkat edelim biraz dediler. yemin ediyorum gündüz ki kadın programlarının spor versiyonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENZ

beyinsizler ordusu yemin ediyorum. cem papila dahil. cem yılmaz ın ne işi var heriflerle anlamak mümkün değil. gökmen denen utanmaz 2 kere içine ettiler falan dedi. en sonunda cem dayanamadı konuşmalarımıza dikkat edelim biraz dediler. yemin ediyorum gündüz ki kadın programlarının spor versiyonu

• quote:

bunlar harika ya şunu izleyin

Anlamadim ne diyor ki orda ???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.