Gökmen Özdenak dün gece programda ağzından aynen şunu kaçırdı "Biz burada reyting uğruna birbirimizle tartışıyoruz.Birazda gerçekleri söyleyelim"
Resmen reyting uğruna tartıştıklarını itiraf etti adam
evet bende izledim. serhat uluerende azarladı. ne saçmalıyorsun sen ya diyo özür dilerim ağzımdan kaçtı diyo
reyting uğruna tartışıyoruz lafı bi yana
biraz da gerçekleri söyleyelim lafına takıldım
bunlar harika ya şunu izleyin
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
bunlar harika ya şunu izleyin
super
cuma geceleri TV8 de bay tahmin var onu izleseniz tam komedi adamlar. Seyircinin biri mesaj göndermiş "Fikret abi geçen hafta bi mikrat para kazandıkve sayende arkadaşı milli yaptık "dedi ve fikret engin milli yaptık lafını hemen, arkadaşlarına milli forma almışlar die çevirdi ama söylerkende nasıl koptu gülüyo bende izlerken 5 dakika kendime gelemedim bu adamlar harbi komedi mutlaka izleyin
evet bende izledim. serhat uluerende azarladı. ne saçmalıyorsun sen ya diyo özür dilerim ağzımdan kaçtı diyo
Bende gördüm ama cümlenin başını kaçırmıştım burda okudum
quote:
Orjinalden alıntı: 77_alemci
cuma geceleri TV8 de bay tahmin var onu izleseniz tam komedi adamlar. Seyircinin biri mesaj göndermiş "Fikret abi geçen hafta bi mikrat para kazandıkve sayende arkadaşı milli yaptık "dedi ve fikret engin milli yaptık lafını hemen, arkadaşlarına milli forma almışlar die çevirdi ama söylerkende nasıl koptu gülüyo bende izlerken 5 dakika kendime gelemedim bu adamlar harbi komedi mutlaka izleyin
süper ya a..yim olayı bu adamın il gafı değil zaten bu bir sürü var azhzuhzuzhzu
mini etek
gökmen özdenak serhat ulueren karşı
youtubede izledim o kadroda en dürüst kişi gökmendir
yürü be gökmen
quote:
Orjinalden alıntı: 77_alemci
Ben yanlış hatırlamışım sonunu kusura bakmayın ama olsun neredeyse yazdığım ile aynı anlam çıkıyor
haha kopuyorum bunlara ben ya=)
beyinsizler ordusu yemin ediyorum. cem papila dahil. cem yılmaz ın ne işi var heriflerle anlamak mümkün değil. gökmen denen utanmaz 2 kere içine ettiler falan dedi. en sonunda cem dayanamadı konuşmalarımıza dikkat edelim biraz dediler. yemin ediyorum gündüz ki kadın programlarının spor versiyonu
quote:
Orjinalden alıntı: KENZ
beyinsizler ordusu yemin ediyorum. cem papila dahil. cem yılmaz ın ne işi var heriflerle anlamak mümkün değil. gökmen denen utanmaz 2 kere içine ettiler falan dedi. en sonunda cem dayanamadı konuşmalarımıza dikkat edelim biraz dediler. yemin ediyorum gündüz ki kadın programlarının spor versiyonu