Bildirim
Telegol ne komik program ya ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ya gerçekten adamlar goruntu veremeyınce iyice saçmaladılar izlemiyorum artık.Eskıden ara sıra izlerdim bukadar saçmalamazlardı _____________________________ ....Siyah Beyaz <--> Ölüm Yaşam.................
TÜRKİYE'NİN TEK NAĞMAĞLUP ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ +1903 -
Bizim Halk hep böyle
İzlemediğim dediği programın en sıkı takipçisidir.
Benzin pahalı hayat pahalı der şikayet eder durur, gene gider aynı siyasi partiye oy atar.
_____________________________ Kanunlar Örümcek Ağına Benzer, Büyük Sinekler Delip Geçer, Küçük Sinekler takılıp Kalır. -
ben eğleniyorum izlerken
_____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
quote:
Orijinalden alıntı: designr
ben eğleniyorum izlerken
Kesinlikle; bilgi edinmek için değil program zaten. Ben de pederde izlerken yarıla yarıla gülüyoruz.
Gökmen abinin yaptıkları da muhteşem. (bkz. imzama)_____________________________ -
İbo vurulunca komediydi, Gökmen baksana SWAT timinin isi diyordu
Ne güldüm o programda ya. -
Ahmet Çakar burda " fazla çekme ama " demişti
Bizim Halk hep böyle
Benzin pahalı hayat pahalı der şikayet eder durur, gene gider aynı siyasi partiye oy atar.
Oha siyaset çıkardın ya bu konudan tebrik ediyorum
_____________________________ Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim -
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
Bizim Halk hep böyle
Olsun hocam adam haklı
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
Bizim Halk hep böyle
Olsun hocam adam haklı
Haklı tabi canım orasına laf söyleyen yok . :D
_____________________________ Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
-
_____________________________ -
en güzel yorumu sinan engin yapıyo valla _____________________________ Windows -
Dün bir bali tiner geyiği vardı.Öldüm gülmekten 
_____________________________ With a good script, a good director can produce masterpiece. With the same
script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director
can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone
must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."
Akira Kurosawa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı