Şimdi Ara

telefunken full hd kamera?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17076&productid=ft00012

linkteki kamera ile ilgili görüş ve önerileriniz nedir..ayrıca 500-600 lira civarı ne önerebilirsiniz...cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

not:telefunken kamera fiyatı migrosta 450 lira idi hatırladığım kadarıyla.

• Bende geçenlerde rastladım pek bilgisi olan kişi çıkmaz eminim kimse görmemiştir bile inceleme de bulamadım türk malı herhalde bizde teyp var telefunken baya saglamdı
  • İlk defa gördüm telefunkenin kamera ürettiğini bilmiyordum.
  • iyi fiyat .

video kalitesi tatmin eder heralde ama fotoğraf kalitesi nasıldır acaba ?
  • foto kalitesi mükemmel.ben aylardır bu kamerayı kullaniyorum super. ancak bi sorunum var. ilk aldığım zaman fotoları 16.9 formatında geniş foto çekimi yapiyordu. ayarlarla oynamış olmalıyım .şimdi 4.3 kare foto çekimi yapiyor. çok kötü oldu benim için. ayarlara bakiyorum bununla ilgili seçenek bulamadım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • Telefunken ve Grundig Çinli firmaların rekabetine dayanamayıp mali yapıları bozulunca bizim Arçelik tarafından satın alındılar ve Almanyada ki merkez ofislerindeki Almanlar dahil personeli artık Arçelik için çalışyor.Arçelik bu firmaların isim ve marka imaj larının Dünya özelliklede avrupa ülkelerindeki gücünden yararlanmak istiyor.
    Fakat özellikle TV falan gibi alanlarda.Kameralarda ise Çinli firmaların ürünlerinin üzerine isim bastırarak pazarlıyorlar.Kendi üretimleri değil.Bu tip kameralar gerçek HD yada Full HD çekim yapmıyor interpolasyonla yapmış gibi gözüküğyor tabi uyguladığı interpolasyon oranına görede görüntü kalitesi etkileniyor.Bütçesi dar olanlar için hiç değilse Standart çözünürlükten biraz daha kaliteli video imkanı sunmuş oluyorlar.
  • Mamoste1
    Çekimyaptığı format olarak değilde menüden ekran görünümü 16/9 yada 4/3 gibi bir ayar mutlaka vardır.Birde onu kurcala yada video çekerken aynı anda foto çekim özelliği varsa onunla ilgili ayarlarıda bir kurcala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.