Şimdi Ara

Telefunken 50XT7000 50' 400Hz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv dün teslim edildi. aynı gün kurulumu için çağrı merkezini arayıp kayıt bıraktım ve bugün gelip ilk kurulumunu yapıp garanti süresini başlattılar.
    genel olarak memnun kaldığımızı söyleyebilirim. yakın bir arkadaşım (@CaReTTa_99) da aynı marka model televizyonu aldı ortak düşüncelerimizi kararsız olan arkadaşlara yardımcı olmak maksadı ile paylaşayım.

ps3 bağlantısı yapıldı oyunlarda herhangi bir gölgelenme veya aksaklık yok, pc bağlama fırsatımız olmadı henüz.
    Harici hdd bağlantısı yapıldı 1tb diskte dahi dosyalar arasında hızlı geçiş yapmak mümkün. 720p - 1080p videoları, filmleri sorunsuz oynattı. İleri geri sarma konusunda da sıkıntı yok, mp4 uzantılı dosyaları da açıyor..
    renkler ve kontrast için biraz daha ince ayar yapmak gerekiyor. Tv kısmındaki menülerde basit ve anlaşılır. Kanal geçişleri biraz yavaş 1.5-2sn kadar sürüyor.

Telefunken 50XT7000 50' 400Hz  Telefunken 50XT7000 50' 400Hz

şık ve ince bir tasarıma sahip oldugunu söyleyebilirim, kalınlığını anlayabilmeniz adına kumandasını yanına koyarak bir fotoğraf daha çektim.

Telefunken 50XT7000 50' 400Hz

ses kalitesini tam olarak değerlendirme fırsatım henüz olmadı ilk izlenimim orta karar yeterli bir ses kalitesi olduğu..
    kumanda da kullanılan malzemenin kalitesiz olduğunu belirtmek isterim. Elinize aldığınızda daha iyi anlıyorsunuz

Telefunken 50XT7000 50' 400Hz

genel olarak değerlendirmek gerekirse bir f/p ürünü olduğu söylenebilir. 3D takıntınız yada ülkemizde yayın frekansının nezaman geleceği mechul olan 1000Hz gibi cihazları almak istiyorsanız sizin tercihiniz. Tabi minimum 4000TL yi gözden çıkarmanız gerekecek.
    bence özellikleri ve performansı açısından bu fiyata alınabilecek televizyonlardan birtanesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

arkadaşlar marka hakkında kötü izlenime sahip olabilirsiniz ama ezbere yazılar yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin!

Vestel tarafından üretilmiş dahi olsa 50inch, 400Hz, dlna-smart özelliği olan, 1920*1080 FullHD çözünürlüğe sahip bir tv yi 1500TL gibi uygun bir fiyata almış olacaksınız.

çok beğendiysen kendin al diyen arkadaşlar cıkabilir, evet fiyatına göre özelliklerini beğendim ve 1adet sipariş ettim. Elime ulaşıp kurulumunu yaptığımda biraz daha ayrıntıya girerim

Hayirli olsun gule gule kullanin.
    ben de bundan bahsediyorum iste. Ismi yokmus orada uretiliyormus burada uretiliyormus fiyati cook ucuzmus kalitede eksik olurmus mus musda mus mus ne fark eder eger sizi goruntu ve ozellik olarak tatmin ediyorsa alacaksin kullanacaksin ve hatta insanlara yardimci olmak adina tavsiye edeceksin veya etmeyeceksin. bunu yapinca bu forumda suc oluyor. Devam arkadaslar hepinize tesekkurler kullanmayacagimiz veya anlami olmayan ozelliklere cok para vermektense butcemizi zorlamadan icimize sinen rahat kullanabilecegimiz sorunsuz televizyonlari alip kullanan ve tavsiyelerine destege devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet Kardeşime katilıyorum, tv bence gayet tatmin edici düzeyde ve gayette fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
    32" full hd lg monitor olarak kullanan ben büyük farklar görmedim ki ben 1080p hastasıyımdır. Ben tv icin almadım sadece konsol ve hd film için odama koydum ama tv icinde gayet güzel.
    Ben yine bir süre önce 32" telefunken almıştım oturma odası için bu boyut içinde pek endişelenmedim.
    İşin özü ses ve renk olayı tamamen kişiseldir, gerekli ayarlar yapıldığında tam bir f/p ürünü ilan ediyorum tv yi tabi kendi görüşüm.

Caretta_99 tavsiye eder :)

"sponsoruma teşekkürler ( Devil Pennywise ) "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaReTTa_99 -- 18 Ocak 2014; 14:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bameas

quote:

Orijinalden alıntı: nihon76

Merhaba.

Arkadaşlar bu televizyonu ciddi şekilde almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.

Teşekürler

Telefunken 50XT7000 50" 400Hz

Hic bakma ona buna vestel 55pf9090 al ben 3350 tl verdim. cok memnunum gercekten.

daha neler. o parayı verecek olan lg, samsung alır.
  • Ürünü dün öğleden sonra sipariş vermemle birlikte bu sabah elime ulaşması oldukça şaşırtıcıydı.
    Vestel servisi kurulumu yaptı.
    Televizyonun kanal geçişleri, Menü hızı filan yeterli.
    Henüz HDMI recieverım olmadığı için HD yayın alamıyorum.
    Scart girişi ile 50 Hz alabiliyorum, bu da pixel patlaması yaratıyor. Ama bildiğim kadarı ile HDMI kablo ile çok iyi görüntü alacağım. Entegre recieverı var ama ben Digiturk üyesi olduğum için HD reciever beklemek zorundayım. ikinci bir çanak alıp entegre recievera da bağlayabilirim. Sanırım o zaman da net görüntü alırım.

HD reciever alınca detayları aktaracağım.
  • Arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturalım, ürünü fazladan övecek kişiler degiliz. Neyse onu yazdık, kendimizce bilgi paylaştık.
    Aksi bi durum olsa geri iade hakkımı kullanır burda da eksilerini yazardık.
    Saygılar...

• Devil Pennywise kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.

Televizyonu hangi uydu ile kullanıyorsun?(dsmart,teledünya,digiturk,uydu yayını vs.)
    Görüntü kalitesi hd ve sd yayınlarda nasıl.En önemlisi bana göre bu.

Umarım gönlünce olmuştur
  • quote:

Televizyonu hangi uydu ile kullanıyorsun?(dsmart,teledünya,digiturk,uydu yayını vs.)

Umarım gönlünce olmuştur

standart uydu yayını ile (Turksat3a) kullanıyorum.
    görüntü kalitesi daha öncede belirttiğim üzere gayet net renkler canlı montaja gelen servisten öğrendiğimiz kadarı ile samsung paneli kullanılmış bu modelde.
  • quote:

quote:

Umarım gönlünce olmuştur

standart uydu yayını ile (Turksat3a) kullanıyorum.
    görüntü kalitesi daha öncede belirttiğim üzere gayet net renkler canlı montaja gelen servisten öğrendiğimiz kadarı ile samsung paneli kullanılmış bu modelde.

Lg olmali panel.menu tusuna basip 4725 i tuslayip cikan yerin fotosunu atarsaniz size Tam olarak markasini sôyeyebilirim.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    PANEL: 50_CMI_LE1_169FHD_E_SONO_V_NO_ER_89103_95_-V1.91 - SVN:INVALID- xxxxxxx
  • quote:

Lg degil Samsung panel I bu arada Vestel kendide uretiyor diyorlar paneli nekadar dogru bilmiyorum

• bu tvnin vestel 50pf7070 ile bi farki varmi? yoksa sadece ismi mi telefunken. lg50ph670ten vazgecmek ùzereyim cok pahali oldu gòzlùkle 1900 ù buluyo

• akayogullari kullanıcısına yanıt
    İki televizyonda Vestel tarafından üretiliyor,fakat görüntü teknolojilerinde farklılık olduğunu biliyorum.Özellik olarak baktığımızda bir farkları yok.

Telefunken Aquen Vestel pixelence görüntü teknolojisini kullanıyor.Tabi teknik detay hakkında çok fazla bilgili değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: bameas

quote:

Merhaba.

Arkadaşlar bu televizyonu ciddi şekilde almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.

Teşekürler

Telefunken 50XT7000 50" 400Hz

Hic bakma ona buna vestel 55pf9090 al ben 3350 tl verdim. cok memnunum gercekten.

daha neler. o parayı verecek olan lg, samsung alır.

Al kardesim sen lg al samsung al sony al hayirli olsun gule gule kullan. bizim onceki yorumlarimizi okumamissiniz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Lg degil Samsung panel I bu arada Vestel kendide uretiyor diyorlar paneli nekadar dogru bilmiyorum

yazdığınız gibi yurt içinde üretilen modellerde var yada yurt dışından de-monte şekilde gelip burda montajları yapılan modelleri de varmış

hangi model nedir müşteri olarak dışardan bakarak anlamak zor biraz şans ve araştırma işi..
  • quote:

quote:

quote:

yazdığınız gibi yurt içinde üretilen modellerde var yada yurt dışından de-monte şekilde gelip burda montajları yapılan modelleri de varmış

hangi model nedir müşteri olarak dışardan bakarak anlamak zor biraz şans ve araştırma işi..

Yurt disi panel daha kalitelidir sizede sorun yok yani :). Bendeki vestelde lg panelli

• quote:

İki televizyonda Vestel tarafından üretiliyor,fakat görüntü teknolojilerinde farklılık olduğunu biliyorum.Özellik olarak baktığımızda bir farkları yok.

Telefunken Aquen Vestel pixelence görüntü teknolojisini kullanıyor.Tabi teknik detay hakkında çok fazla bilgili değilim

Aynı şeyler zaten.

Hiç farkları yok.

PLC lerdeki programlama kodları aklıma geldi bir an.

Elmaya ingilizce de apple, fransızca da (La) pomme, Japonca da appuru denmesi gibi. firmalar kendilerine göre isim veriyor ama elma her yerde elma. Çoğu zaman aynı şey yaptığı şey aynı ama firmaya göre bazen kalite değişebiliyor enden de olsa bir amasya elması görebiliyoruz.

Ya da en güzeli fotoğraf makinlerinde örneğin.

OİS der biri. Biri IS der. Biri başka bir isim verir. Ama olay ne? Olay cihazın titreşimini sensörü ya da merceği oynatarak dengelemek.

Bu arada buradaki bir kahvehane için sipariş verdik. Umarım yüzümüzü kara çıkarmaz. Beğenirsem kendime de alabilirim bir tane belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 15 Şubat 2014; 17:26:20 >

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    yukarida yazmistim vestel alacam diye ve 50pf7070 modelini pesin 1522 tlye aldim. cok memnunum tek sorun 4.1 baglamak icin bi r/l cikisi yok kulaklak cikisina baglayinca kumandadan sesi kisamiyon eger ses sisteminin kumandasi varsa sorun olmaz bide usbye kayit yapmiyor

• quote:

quote:

panel LG de değil Samsung da değil..

Panel Tayland panel firması Chimei InnoLux Corporation (Chimei) den gözüküyor
  • unpop kullanıcısına yanıt
    nasil ve nerden buldunuz? benimki ne paneliymis bi bakayim merak ettim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.