Şimdi Ara

Telefonun sesi bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ip 5c var. Dün ios 8 güncelledim. Bu sabah okula gittiğimde arkadaşımı aradım ancak dııt sesi bile tamamen cızırtılı geliyordu. Arkadaş açtı telefonu onun seside cızırtılı geliyordu. Hani yayın iyi çekmeyen televizyonun sesi gibi. Telefonu kapatıp açtığımda düzeldi. Bu sorun telefondan mıdır? ios 8'den midir? yoksa hattan dolayımıdır sizce?

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

Arkadaşlar bende ip 5c var. Dün ios 8 güncelledim. Bu sabah okula gittiğimde arkadaşımı aradım ancak dııt sesi bile tamamen cızırtılı geliyordu. Arkadaş açtı telefonu onun seside cızırtılı geliyordu. Hani yayın iyi çekmeyen televizyonun sesi gibi. Telefonu kapatıp açtığımda düzeldi. Bu sorun telefondan mıdır? ios 8'den midir? yoksa hattan dolayımıdır sizce?

Telefonun sesinin cızırdaması bende de var, rahat olun, iOS 8 de böyle bir bug var sanırım. Kapatıp açılınca düzeldi. Gerçi bende iOS 7 de de oluyordu.

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

Arkadaşlar bende ip 5c var. Dün ios 8 güncelledim. Bu sabah okula gittiğimde arkadaşımı aradım ancak dııt sesi bile tamamen cızırtılı geliyordu. Arkadaş açtı telefonu onun seside cızırtılı geliyordu. Hani yayın iyi çekmeyen televizyonun sesi gibi. Telefonu kapatıp açtığımda düzeldi. Bu sorun telefondan mıdır? ios 8'den midir? yoksa hattan dolayımıdır sizce?

Telefonun sesinin cızırdaması bende de var, rahat olun, iOS 8 de böyle bir bug var sanırım. Kapatıp açılınca düzeldi. Gerçi bende iOS 7 de de oluyordu.

Bende önceden olmuyordu hocam ios8e geçtikten sonra olmaya başladı ama daha bir kere oldu umarım bir daha olmaz. Cevabınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios 7 zamanı da olmuştu bende reset atınca telefona düzelmişti bidaha da karşılaşmadım.
    MSİ MEG Z390 ACE/Intel Core i9 9900K/GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3200MHz CL16 DDR4/GAINWARD GeForce RTX 3060 12GB/CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma)/Samsung 860 Pro 256GB/Samsung 860 Evo 500GB /MSI Optix MAG241CR 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör/CORSAIR Hydro Serisi H100X/ASUS TUF Gaming GT501 RGB Tempered Glass Kasa/COOLER MASTER RS-A00 SILENT PRO M 80PLUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichgeheinskino

ios 7 zamanı da olmuştu bende reset atınca telefona düzelmişti bidaha da karşılaşmadım.

Bende 1 kere yaptı. Eğer sorun devam ederse bende reset atayım hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.