Şimdi Ara

Telefonun Ekranını Kendim Değiştirebilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: varyemez55 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamın telefonunun (Samsung Galaxy Core 2 G355) iç ekranı cebindeyken kırılmış. Yetkili servise verdiğinde kullanıcı hatası deyip 450 liralık telefona 300 lira ekran parası istemişler. Dışarıda da 100 liradan aşağı yapan çıkmayınca bir süre öyle kullanmaya devam etti. Ekrandaki kırık epey bir yer kaplayınca internetten ekran sipariş ettim. Youtube'da izlediğim videolarda ek bir malzeme gerekmeden ekranı değiştiriyorlar. Acaba bunu dokunmatik panele zarar vermeden kendim halledebilir miyim? Telefoncuya götürsem 20-30 lira da oraya bayılacağım orada izlediğim videolar aklıma yattı.

• Az buz bilgin ve el becerin varsa yaparsın tabi malzemelerin tam olsun.
  • Daha önce bu tarz işlerle uğraştıysan ve el becerin varsa yapabilirsin tabiki. Ancak ilk defa yapacaksan telefonu pert etme ihtimalin oldukça yüksek. Bu durumda işinin ehli bir tamirciye monte ettirmeni tavsiye ederim. Ben olsam öyle yapardım. Telefonu tamamen işe yaramaz hale getirmektense 20 TL ödemek evladır. Bu işin işçiliği de öyle göründüğü gibi kolay değil söyleyeyim. 20-30 TL'ye değiştiren varsa hiç uğraşmasan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 19 Mayıs 2015; 23:26:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.