Şimdi Ara

Telefonumun iç ekranı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi akşamı telefonum sert bir şekilde yere düştü görüntü gelmiyor hiç. Dokunmatik geri bildirimi hissedebiliyorum telefon açılırken ses falan geliyor ama iç ekranda sorun varmış dün telefoncuya götürdüm 450 TL'ye yaparım dedi.

Memlekette babam da sorup soruşturmuş herkes 450-500 arası rakam çekiyor.

450 TL vermeyi gözden çıkardım artık fakat benim korkum şu ; Adam 'orjinal' cam takacağını söylüyor ama ya ithal bir cam takarsa ?

Note 3 Neo kullanıyorum, garanti hala devam ediyor. Yarın memlekete kargolayıp oradan babamın garantisi ile servise yollamasını istiyorum.

Sizce ne yapmalıyım ? Samsung servisinde ne kadar ücret isterler ? Ve eskisi gibi olur mu ? Telefonculara güvenmiyorum hiç.

Bütün düzenim telefona göreydi şu an hayatım yerle bir oldu hayatımı acayip kolaylaştırıyordu hayattan soğudum 2 gündür Nokia bilmemkaç olan bir telefon kullanıyorum Android falan da yok yani iyice kafayı yemek üzereyim.

Bu durumda izlenicek en mantıklı yol nedir ?

• up arkadaşlar ++
  • Hepsi aynı yalanı söylüyor malzemenin hepsi aynı en ucuzunu bul yaptır sana ekranı gösterebiliyor ise sorun yok. Sadece 1 firma üretiyor bunu hepsi çin

http://www.cnkelektronik.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 11 Ocak 2016; 2:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkzenk

Hepsi aynı yalanı söylüyor malzemenin hepsi aynı en ucuzunu bul yaptır sana ekranı gösterebiliyor ise sorun yok. Sadece 1 firma üretiyor bunu hepsi çin

Nasıl yani hocam ? Netten bulduklarım da hep 450 TL civarında iç ekran ve LCD ekran dahil yani. Orjinal samsung bayiisi ise 550 TL istedi. Ne yapmalıyım biraz daha detaylı yazar mısınız acaba ?
  • Bu rakamları gözden çıkardıysanı mutlaka

Yetkili servise gönderin , piyasadaki telefoncularin bir çoğu yan sanayi veya çıkma ekran takıyorlar ayrıca yetkili servisler aldığınız parçada fiziksel bir kusur olmadiği surece üçretli işlemlerde 6 ay yedek parça garantisi veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraniz varsa tabiki de servise gondermek daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Telefonumun Ekranına Su Kaçtı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.